Гонзо: Локо Пд ще стане стабилен клуб и всички ще се съобразяват с него

Георги Иванов все още без договор, подписва в понеделник

Гонзо: Локо Пд ще стане стабилен клуб и всички ще се съобразяват с него
Новият спортно-технически директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов даде интервю пред Sportal.bg. Гонзо призна, че обича отбора от парк "Лаута" и се надява заедно с колегите му в клуба да наградят спрямо направеното досега. Легендарният нападател на Левски говори и за предстоящия мач на "черно-белите" със "сините".
 
"Как Христо Крушарски ме нави ли? Не беше много трудно, защото аз съм юноша на Локомотив и обичам този отбор. С г-н Крушарски се срещнахме случайно на един мач на Рилски спортист, където той ме покани да дойда да гледам мача със Страсбург.
 
Срещнахме се после и с Бруно Акрапович. Каква ще бъде ролята на директора Чавдар Цветков ли? Не мога да отговоря на този въпрос. Говорихме с г-н Крушарски и Бруно Акрапович да надградим, за да може Локомотив да стане един стабилен клуб и всички да се съобразяват с него. 
 
Локомотив направи една добра кампания в Лига Европа. Отборът загуби, но се представи добре. Футболистите и треньорите трябва да са доволни от представянето. Внимание на школата ще се обърне, но в крайна сметка всеки футболист сам заслужава мястото си в отбора. Това е приоритет на старши треньора.
 
Смятам, че Акрапович се справя много добре. Неминуемо ще дойде момент, в който талантите от школата ще получат своя шанс. Според мен Локомотив е създал ядро от футболисти, които играят заедно от година. Не е наложително да се взимат нови, освен ако не изскочи нещо изключително. 
 
Официално може би започвам работата в понеделник, когато трябва да се подпише някакъв договор, но смятам, че когато мъже си стигнат ръцете, е по-важно от договор. Най-важното е Локомотив да играе футболът, който играе в момента. Резултатите не са на всяка цена, но трябва да сме в челните позиции. 
 
За предстоящия мач с Левски ли? Всеки човек има минало, не мога да избягам от него. Винаги съм с добри чувства към Левски, нормално е, всеки следва своя път, аз следвам моя, Левски - своя. С хората, които са в Левски сме в добри отношения, но в крайна сметка пожелавам успех на Левски, но искам Локомотив да победи", заяви Гонзо. 

 

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки