ОФИЦИАЛНО: Марио Балотели се завърна в Серия "А"

Голмайсторът ще получи 1,5 млн. евро за един сезон

ОФИЦИАЛНО: Марио Балотели се завърна в Серия "А"

Италианският нападател Марио Балотели се завърна в Серия "А". Голмайсторът се договори с едноименния тим от родния си град Бреша. Президентът на клуба Масимо Челино и Мино Райола си стиснаха ръцете за едногодишен контракт на стойност 1,5 милиона евро, което е с три милиона по-малко от досегашната заплата на Балотели. 

 
Супер Марио обаче е амбициран да се завърне в националния тим на Италия за Евро 2020. При положение, че Бреша успее да запази мястото си в Серия "А" през настоящия сезон, Балотели може да удължи договора си с клуба според клауза в договора му. 
 
Собственикът на отбора гарантира различни бонуси на нападателя, ако се завърне в националния тим на Италия, а също така и при евентуален брой голове през сезона. 
 
Италианецът беше силно желан от бразилския Фламенго, който му гарантираше много по-добри условия, но бившият играч на Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул и Ница бе категоричен, че иска да направи всичко възможно, за да се върне в националния тим. Заради това той избра града, в който е израснал и живее семейството му. През пролетния дял от миналия сезон таранът игра в Марсилия, където отбеляза осем гола в 15 мача.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки