Сензациите в пресата: Намалиха целите за последен трансфер в Левски

Арда изрита национал след само седмица в тима, Вандерсон готов за Царско село

Сензациите в пресата: Намалиха целите за последен трансфер в Левски

Най-интересните теми от българската преса днес, 19 август:

 

„Меридиан мач”: Намалиха целите за последен трансфер в Левски

 

Левски все още е далеч от привличането на нов играч, което се очаква от седмица. На този етап „сините" продължават да следят изкъсо изявите на играчите, които са набелязали. Добрата новина е, че те стават все по-малко на брой. Търси се качество, а не само бройка. Както е известно, на „Герена" ще приключат селекцията с още един футболист, който ще е с дефанзивни функции - бранител или опорен халф.

Треньорът Петър Хубчев обяви след победата с 4:0 над Витоша, че все още е рано да се говори за завръщане на Холмар Ейолфсон като титуляр, което накара „сините" да търсят още хора в отбрана. Причината за това са колебливите изяви на Каргас и Деян Иванов, както и липсата на заместници на Миланов и Горанов.

 

„24 часа”: Арда изрита национал след само седмица в тима 

 

Роденият в Лондон национал на Сиера Леоне Али Сисе, който подписа договор за две години с Арда, бе освободен от клуба само след няколко тренировки. Бранителят бе представен официално от новака в Първа лига като нов футболист на 8 август, като позира с фланелката на тима от Кърджали заедно с боса на тима Петър Пешев. Сисе, който дойде в Арда от втородивизионния гръцки Кисамикос, бил в ужасна форма и старши треньорът Стамен Белчев буквално се хванал за главата от моментното състояние на защитника. Договорът на футболиста не бил заверен нотариално и затова от ръководството побързали да се освободят от Сисе.

25-годишният бранител на Сиера Леоне за последно е играл цял мач за националния си отбор срещу Етиопия в квалификация за Африканската купа през септември 2018 г. Сисе е юноша на Лестър, където и започва неговата кариера. Играе на поста централен защитник. В Англия Сисе е ритал още за отборите на Колчестър, Кеймридж и Барнет. Играе една година и половина за шведския Фрей, а след това и за втородивизионния гръцки Кисамикос. През есента на шампионския сезон на Лестър 2015/2016 той даже е част от тима, но не играе за мъжки отбор.

 

„Тема спорт”: Вандерсон готов за Царско село

 

Крилото на Берое Вандерсон ще бъде готов за гостуването на Царско село. Двубоят в столицата е в петък, 23 август, от 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по Нова спорт. 25-годишният бразилец отпадна от групата за домакинството на Ботев Пловдив поради травма. Той обаче ще е на разположение на треньора Александър Томаш за сблъсъка със столичани.

През миналия сезон Вандерсон блесна за старозагорци през есенния полусезон. Той попадна и в полезрението на Левски - бившият треньор на сините Славиша Стоянович го искаше на „Герена", но фланговият нападател получи тежка контузия и се подложи на операция. През тази кампания Вандерсон е участвал в 2 срещи.

За игра след паузата в първенството в началото на септември ще бъде готов централният защитник на заралии Георги Ангелов. Той също се възстановява след хирургическа интервенция.

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки