ИЗВЪНРЕДНО: Рестартират официално Колежа на 28 август!

Георги Самуилов сам разкрива всички подробности пред обществото!

ИЗВЪНРЕДНО: Рестартират официално Колежа на 28 август!

Ботев Пд ще поднови строежа на Колежа на 28 август! Клубът се е спрял именно на тази дата за официалното рестартиране на строителните работи на бъдещия стадион „Инса Арена“, разкрива ПловдивДерби, позовавайки се на свои източници. 

 
Все още съществува минимална вероятност тази дата да бъде изтеглена с ден напред или назад, но за момента именно за тогава се планира да падна всички въпросителни около строежа.
 
Както вчера ви разкрихме в строителния бранш има голямо раздвижване около подновяването на дома на "канарчетата". Към момента фирма „Запрянови“, чиито собственик присъства в края на миналата седмица на оперативката в Коматево, ще се заеме с изграждането на строителната площадка. Тези действия трябва да стартират до края на настоящата седмица.
 
От 28-и натам пък се очаква да започне сериозната строителна дейност, като клуб, архитекти и строители са се разбрали, че приоритет в първите месеци ще е затварянето на „чашата“ на стадиона.
 
Георги Самуилов лично ще разкрие всички подробности около рестарта на Колежа, като ще представи, както строителите и архитектите, така и плановете за довършването на съоръжението. Собственикът на клуба вече е създал структура от негови доверени лица, който ще следят всеки детайл около изграждането на бъдещата „Инса Арена“. В екипа се включват няколко души, който ще изпълняват различни роли, включващи контрол на изпълнението и контрол на изразходването на финансовите средства.
 
Не отдавна ви разкрихме, че собственикът на Ботев Пловдив вече е подсигурил финансирането за стадиона.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки