Шок: Пребиха жестоко служител на Левски насред "Герена"

Цветан Вълчев откаран в болница в безсъзнание

Шок: Пребиха жестоко служител на Левски насред "Герена"
Невероятна агресия и хулиганство бяха упражнени срещу маркетинг директора на Левски Цветан Вълчев, пише Sportal.bg. Това се случи около 10:00 часа тази сутрин пред офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" в София.
 
Вълчев е бил нападнат от двама непознати и пребит с железа, като само бързата намеса на случаен минувач, който разхождал кучето си, и на негови колеги е спряло побоя върху служителя на 26-кратните шампиони на България. Пребият мъж веднага е откаран с линейка в болница ИСУЛ, където е пристигнал в безсъзнание.
 
Вълчев от над 10 години работи в маркетинговия отдел на Левски, като е заемал различни длъжности през годините. Всички служители в офисите на клуба са шокирани от случилото се по-рано днес.
 
Цветан Вълчев е определян за изключително тих и спокоен човек от своите колеги, които нямат представа какво може да е предизвикало така жестокост и агресия посред бял ден към него.
 
Органите на реда веднага пристигнаха на "Герена", за да вземат показания и да започнат работа по разрешаване на случая и намиране на побойниците на синия служител.
 
От синия клуб на този етап не дават коментар по темата.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки