Левски се похвали с петима национали

Найджъл Робърта, който наскоро избра да носи екипа на Кюрасао, вече получи повиквателна за два мача с Хаити

Левски се похвали с петима национали
С петима национали може да се похвали Левски към момента, при това без все още да са обявени имената на тези, които попадат в плановете на селекционера на мъжкия тим на България Красимир Балъков от вътрешното първенство за квалификацията с Англия и контролата с Ирландия. 
 
Трима от повиканите ще са част от състава на младежките национали за квалификациите с Естония на 5 септември и с Русия пет дни по-късно. Това са Станислав Иванов, Здравко Димитров и Илия Юруков. 
 
В сметките на националния селекционер на „младите лъвове“ Александър Димитров попадат още Асен Чандъров и Ивайло Найденов, но те сега не получават повиквателни.
 
Освен за младежите на България, на „Герена“ могат да се похвалят и с национали за чужди страни. 
 
Вратарят Милан Миятович получи повиквателна за представителния тим на Черна гора за контролата с Унгария на 5 септември и евроквалификацията с Чехия в нашата група три дни по-късно. Нападателят Найджъл Робърта, който наскоро избра да носи екипа на Кюрасао, вече получи повиквателна за двата мача с Хаити от квалификациите за Голд къп на КОНКАКАФ. Битките между двете островни държави са на 7 и 11 септември. 
 
Друг играч на „сините“, който често е бил викан в националния отбор на родината си, е централният защитник Холмар Ейолфсон. Той сега обаче не е в групата на Исландия за евроквалификациите, защото все още не е напълно във форма след тежката травма, от която се върна едва преди няколко дни.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки