ИЗВЪНРЕДНО: Лудогорец се насочи към светилото Мирча Луческу!

Разградчани ще се опитат да върнат румънеца към треньорството

ИЗВЪНРЕДНО: Лудогорец се насочи към светилото Мирча Луческу!

Легендарният треньор Мирча Луческу може да застане начело на Лудогорец, твърди “България днес”, позовавайки се на свои източници. Според изданието, румънецът вече е започнал преговори с шефовете на разградчани, но тепърва има доста неща да се уточняват, като специалистът е поискал и допълнителна селекция, ако отборът влезе в групите на Лига Европа.

В момента Лудогорец е без наставник, след като Стойчо Стоев бе уволнен. Кирил и Георги Домусчиеви не бяха доволни от резултатите под ръководството на Стоев, а двете поредни равенства с Марибор (0:0) и със Славия (0:0) преляха чашата на тъпрението на босовете. Сега отборът временно ще бъде воден от Станислав Генчев и Здравко Здравков, който ще имат задачата да вкарат “Орлите” в групите на Лига Европа в реванша срещу Марибор в Словения.

Стоев за втори път напуска “Лудогорец Арена”. Той направи златен дубъл с “Орлите” през 2014 г., но малко след това бе уволнен след равенство с Партизан в квалификациите за Шампионската лига. Година по-рано под негово ръководство тимът влезе в групите на Лига Европа, където постигна сензационните 5 победи и 1 равенство срещу отбори от ранга на ПСВ Айндховен, Динамо (Загреб) и Черноморец (Одеса). Впоследствие бе отстранен и Лацио на 1/16 финала, преди да дойде отпадането от Валенсия на 1/8-финала.

Мирча Луческу пък е едно от най-авторитетните имена сред треньорите в Румъния. 74-годишният специалист е доста известно име и в Европа, като е водил отбори от ранга на Интер, Галатасарай, Бешикташ, Шахтьор (Донецк) и Зенит (Санкт Петербург). Освен това той е бил селекционер на националния отбор на Румъния, а за последно бе начело на селекцията на Турция, като бе обявил, че това ще е последният отбор в кариерата му. Сега обаче от Лудогорец се опитват да променят мнението му и да го върнат към професията.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки