Неделев и Вутов аут за дербито, 15-годишен в групата на Ботев (Пд)

Вижте избраниците на Желко Петрович

Неделев и Вутов аут за дербито, 15-годишен в групата на Ботев (Пд)

 Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от 18 футболисти за предстоящото дерби с Локомотив (Пловдив). Сблъсъкът със "смърфовете" е тази вечер, от 18:00 часа, на стадиона в парк "Лаута". 

 
Наставникът на "канарчетата" няма да може да разчита на двама от основните си футболисти - Тодор Неделев и Антонио Вутов. Дуото е с травми и няма да вземе участие в мача с "черно-белите". 
 
В групата за двубоя с Локомотив попадна юношата на клуба Никола Илиев. Офанзивният футболист е роден на 6 юни 2004 година, а само преди няколко дни донесе победата на "канарчетата" над "смърфовете" в градското дерби от U17.
 
В късния петък следобед ботевистите проведоха занимание на клубната база, на което бяха подкрепени от "бултрасите". След края на тренировката пловдивчани останаха на режим в хотелската част на комплекса.
 
Ето и групата на Ботев: Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Филип Филипов, Джонатан Перейра, Родни Клустър, Лазар Марин, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Костадин Ничев, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Марко Перван, Димитър Пиргов, Станислав Шопов, Александър Тонев, Никола Илиев, Фернандо Виана.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки