ОБЗОР: Монтана шокира Локо Сф в 92-ата минута (ОБНОВЕНА)

Литекс изпусна Кариана в последната секунда, Пирин записа трета поредна победа, последните два мача от деня следете тук...

ОБЗОР: Монтана шокира Локо Сф в 92-ата минута (ОБНОВЕНА)
Монтана спечели с 1:0 при гостуването си на Локомотив (София) от седмия кръг на Втора лига. Попадението падна в 92-ата минута, а негов автор беше резервата Сергей Георгиев, който се завърна в отбора само преди няколко дни.
 
Мачът в "Надежда" изобилстваше от нервни изблици, а опасностите пред двете врати бяха малко. По средата на второто полувреме фен на Локомотив опита да слезе на пистата, в посока резервната скамейка на гостите, но двама стюарди успяха да го хванат навреме.
 
Монтана измести "червено-черните" в класирането. Отборът на Владимир Иванов вече е трети. В следващия кръг момчетата на Фугата приемат Спартак (Плевен), а Локо гостува на Поморие.
 
Литекс изпусна победата при гостуването си на Кариана (Ерден). Ловчанлии водеха с 1:0 до самия край но, буквално в последните секунди допуснаха изравняване. Тонислав Йорданов откри резултата с попадение в 33-ата минута, но Реджеб Халил отне надеждите на Литекс за успех с гол в даденото от съдията продължение.  
 
Пирин измъкна 2:0 при гостуването си на Черноморец (Балчик) и вече е в серия от три поредни успеха. Халфът Мартин Динов даде аванс на гостите от Благоевград още в деветата минута. В началото на второто полувреме ветеранът Владислав Златинов вкара от дзупа. В следващия кръг Пирин, който вече е 6-и в класирането, посреща Спартак (Варна), докато Черноморец ще приеме Кариана (Ерден).
 
В понеделник пък завърналият се сред професионалистите Нефтохимик (Бургас) приема на стадиона в Созопол втория в подреждането Септември (София). Тимът на Милен Радуканов също няма грешна стъпка от началото на кампанията. Септемрийци в момента изостават на 6 точки от лидера ЦСКА 1948, но са с два мача по-малко. "Червените" са със седем победи от седем мача. Вчера те сразиха Струмска слава с 2:0 в София.
 
 
РЕЗУЛТАТИ
 
Локомотив (Сф) - Монтана 0:1
0:1 Сергей Георгиев (90+2)
 
Кариана (Ерден) - Литекс 1:1
0:1 Йорданов (33)
1:1 Халил (90+1) 
 
Черноморец (Балчик) - Пирин 0:2
0:1 Динов (9)
0:2 Златинов (52-дузпа)
 
Ботев (Гълъбово) - Поморие 1:0
1:0 Карадайъ
 
 
Спартак (Пл) - Спартак (Вн) 0:0
 
От вчера:  
Лудогорец II - Локомотив (ГО) 2:2
 
ЦСКА 1948 - Струмска слава 2:0
 
В  понеделник от 20:00 ч:
Нефтохимик - Септември

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки