Юнайтед пак не победи - десет "светци" взеха точката (СНИМКИ+ВИДЕО)

"Червените дяволи" нямат успех вече трети кръг подред

Юнайтед пак не победи - десет "светци" взеха точката (СНИМКИ+ВИДЕО)

 Манчестър Юнайтед записа трети пореден мач в Премиър лийг без победа, след като завърши 1:1 със Саутхамптън на "Сейнт Мери". Даниел Джеймс откри резултата в 11-ата минута, вкарвайки третия си гол от началото на сезона. Яник Вестергор изравни в 58-ата. От 73-тата минута домакините останаха с човек по-малко заради червен картон на Дансо. Юнайтед обаче не успя да се възползва от числовото си предимство.

"Светците" започнаха много агресивно и пресираха много дълбоко своя съперник, който в първите минути видимо изпитваше трудности да изнася топката. В осмата минута удар на Буфал от 25 метра профуча на сантиметри от дясната греда на вратата на Де Хеа. Три минути след това Юнайтед откри резултата, без да има предварителни индикации за това. Мактоминей намери Даниел Джеймс отляво, бившият играч на Суонзи напредна, след което насочи по страхотен начин топката към горния ляв ъгъл на вратата на Гън.

В 22-рата минута Джеймс отправи отново опасен изстрел от границата на наказателното поле, но Гън боксира добре. След 30-ата минута Саутхамптън отново започна да пресира агресивно, както в началото на мача. "Светците" няколко пъти успяваха да отнемат топката, но така и не съумяваха да нанесат опасни изстрели към вратата на Де Хеа.

Малко след началото на второ полувреме Рашфорд имаше две ситуации, но в първия случай не успя да се справи с Гън от малък ъгъл, а след това не съумя да засече центриране на Джеймс отляво. В 55-ата минута "червените дяволи" сгрешиха при изнасянето на топката, което даде началото на много добра атака на Саутхамптън. Че Адамс получи хубаво извеждащо подаване от Буфал, но стреля доста неточно от обещаваща позиция.

Три минути след това Де Хеа спаси опасен удар на Ингс, но след отбраната на Юнайтед не се справи със ситуацията и се стигна до ново центриране в наказателното поле. Вестергор надскочи Линдельоф и засече с глава за 1:1.


В 72-та минута домакините останаха с човек по-малко, след като Дансо получи заслужен втори жълт картон заради закъснял шпагат в краката на Мактоминей.

В 83-тата минута Гън спаси с крак шут на Рашфорд. Четири минути преди края Грийнууд, който също се появи в игра, падна в наказателното поле след единоборство с Армстронг. Гостите поиска дузпа, но Майк Дийн не отсъди такава. ВАР също не промени решението му.
 
До края Гън спаси опасен удар на Грийнууд, а шут на Йънг премина в опасна близост, но встрани.


 
Голов рекорд във Висшата лига беше счупен

Доскорошното върхово постижение беше 1084 гола

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки