Солскяер след неубедителното начало: На прав път сме

Накрая и резултатите ще дойдат, каза още спецът

Солскяер след неубедителното начало: На прав път сме
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е убеден, че отборът е на прав път, въпреки неубедителните резултати от началото на сезона в Премиър лийг.
 
“Червените дяволи” записаха само една победа до момента, а в последните си три мача направиха две ремита и една загуба. Наставникът обаче вярва, че с още работа и раздаване в тренировките и резултатите ще се подобрят.
 
“Щях да съм много притеснен, ако допускаме положение след положение пред нашата врата, но това не е така. Кристъл Палас имаше две положения и ни вкара два гола. Саутхамптън имаха 10 секунди, в които създадоха две възможности и отбелязаха. Един корнер и едно центриране след това.
 
Това бяха двете положения, които допуснахме. Знам, че трябваше да спечелим последните три мача и не се чувстваме комфортно в класирането. Въпреки всичко вярвам, че сме на прав път. Като гледам какво се случва в тренировките, как се готвим за мачовете - всичко е точно както трябва.
 
Ще продължим по този начин и вярвам, че накрая и резултатите ще дойдат. Нормално е играчите да са разочаровани след последните мачове. Разменихме си някои думи в съблекалнята и така и трябва да бъде. Но няма как да контролираш резултатите. Можеш само да контролираш усилията, които полагаш по време на мач. Трябва да вървим заедно в една посока”, заяви Солскяер.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки