На Острова не ни броят за живи

В тима на гостите няма нито един играч, който да се доближава до елитно ниво, пише Independent

На Острова не ни броят за живи
Медиите на Острова не дават почти никакви шансове на родните национали срещу Англия. Всички водещи издания се обединяват около мнението, че четата на Красимир Балъков ще претърпи разгром на "Уембли".
 
"България е без победа в квалификациите и изпусна преднина от 2:1 срещу Косово у дома, за да загуби с 2:3. Те нямат имена, които са познати за английските фенове. В тима има футболисти, които са родени в Бразилия.
 
Един от тях е Вандерсон, който е познат на привържениците на Арсенал от мачовете срещу Лудогорец в групите на Шампионската лига през 2016-а (б.р. - Марселиньо е пропуснат). Това беше и играчът, който се прочу в целия свят с целувка към приятелката си след отбелязан гол, който обаче бе отменен заради засада.
 
Този отбор на България няма абсолютно никакъв опит на най-високо ниво. Ще е истинска катастрофа, ако Англия не победи. Прогноза - 4:0", пише Daily Telegraph.
 
"Мачът на "Уембли" е едновременно индикация за новата сила на Англия и смущаващата реалност, пред която са изправени България и някои други нации от подобен род. Докато Гарет Саутгейт се чуди кого да пусне в средата на терена, Красимир Балъков няма такъв лукс. Всъщност той няма абсолютно никакъв лукс.
 
 
В тима няма нито един играч, който да се доближава до елитно ниво. На много от феновете на футбола в Англия ще им бъде трудно да намерят на карта къде се намират клубовете на българските играчи, да не говорим за самите състезатели. Единственият, за когото вероятно сте чували, е Ивелин Попов от Ростов.
 
3:0 е най-малкото, с което ще си тръгнат гостите. Това е просто поредният двубой за националния отбор на Англия, в който той не би трябвало да има затруднения. Почти невъзможно е за източноевропейска държава, която има цял набор от исторически проблеми, да се справи със западен елитен тим", твърди Independent.
 
Guardian обаче се сети за единствения българин, отбелязал гол на "Уембли" - Георги Аспарухов - Гунди. В навечерието на мача едно от водещите издания на Острова посвети огромен материал на легендата на българския футбол и Левски. Водещо място в него заема голът на 11 декември 1968-а, когато Гунди минава на парад през защитата на тогавашните световни шампиони и се разписва. Контролата завършва 1:1.

 

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки