Косово подразни Англия и си изпати лошо (ВИДЕО)

Джедън Санчо вкара два, Хари Кейн изпусна дузпа

Косово подразни Англия и си изпати лошо (ВИДЕО)

Англия спечели с 5:3 срещу Косово битката за първото място в група "А" на квалификациите за Евро 2020. Гостите поведоха още в 35-ата секунда, но Хари Кейн и компания се развихриха и сътвориха голово шоу в Саутхемптън. 

 
Така тимът на Гарет Саутгейт остана с пълен актив, като вече има 12 точки и 19 вкарани гола в тези 4 мача. Косово остава с 8 точки, като това бе първо поражение за тима  под ръководството на Бернар Шаланд, като серията стигна 14 мача и продължи година и половина. 
 
Балканците имаха нещастието да вкарат в самото начало и след това бяха пометени от домакините до почивката, които записаха 43-и мач без загуба в квалификация и така вече 10 години са без поражение в двубой за класиране на световно или европейско първенство. 
 
Младокът Джейдън Санчо оправда титулярното си място с 2 попадения, а Рахийм Стърлинг отново показа, че е в страхотна форма. Нямаше как да се мине и без гол на Хари Кейн. 
 
Капитанът обаче пропусна дузпа, а въпреки загубата Косово заслужава само поздравления за играта си и това, че се противопостави без страх на съперника, като стана 6-ият отбор от 2010-а насам, който вкарва поне 3 попадения на Трите Лъва.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки