Венци Стефанов с нова мощна атака срещу Балъков!

Сърмов завиваше покрай англичаните като тролея на гарата, заяви членът на Изпълкома

Венци Стефанов с нова мощна атака срещу Балъков!

Президентът на Славия - Венци Стефанов, изсипа нова порция критики по адрес на селекционера на националния отбор на България Красимир Балъков след двете загуби от Англия и Ирландия. Стефанов заяви пред Гонг, че ще е добре футболистите от националния тим да минат тест за лоялност.

 
"Оценката ми за представянето на нашия отбор в мачовете с Англия и Ирландия е среден три. Не, минус три. Очаквах повече от Красимир Балъков. Отново видяхме старите муцуни. Каквото и да се случва, горе-долу едни и същи играчи се викат. Нищо не се променя. Продължаваме със слабото представяне. Предлагам футболистите от националния отбор да преминат тест за лоялност, за да видим колко обичат България и дали се раздават за националния отбор.
 
Чудя се защо Балъков вика играчи като Сърмов. Нямам нищо против него, тъй като е добро момче. Просто не му е там мястото. Космонавтчето видяхте ли го какво прави? Тичаше си лекичко по терена, а Сърмов завиваше покрай англичаните като тролея на гарата. Ама Балъков си ги вика. Христо Иванов същата работа. По-добре да беше повикал Георги Петков. Поне щеше да знае, че ще разполага с перфектен вратар", заяви Стефанов.
 
"Люпко защо така направил с Бодуров? Всички видяхте защо е постъпил с него по този начин. Очевидно е бил прав. Балъков обаче продължава да залага на старите муцуни от Литекс и ЦСКА. В Черно море, Берое, Славия и Ботев Пд има млади момчета, които разполагат с голям потенциал. Няма да е лошо Балъков да се обърне към тях. През 1993 година, когато победихме Франция, те си казаха, че ще направят промени, но ще се вдигнат, и го направиха. При нас не върви, но не взимаме никакви мерки. Ние не можем да постигнем успехите на Франция, но може да дадем шанс на млади играчи и да ги развием", добави членът на Изпълкома на БФС.
 
Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки