Бруно Акрапович: Чакаме двама от Уулвърхамптън

"Доволен на 100 процента от това, което направихме"

Бруно Акрапович: Чакаме двама от Уулвърхамптън

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович остана доволен от успеха с 3:2 над Царско село. Специалистът потвърди и новината, че в тима се очаква пристигането на двама футболисти от Уулвърхамптън.

 
"Доволен на 100 процента от това, което направихме. Казах да вкараме четвърти гол. Доволен съм, че взехме трите точки и сме в челото на класирането. Като погледнем развоя на мача и положенията, Димитър Илиев и Карагарен можеха да вкарат. Не реализирахме положенията си. Винаги искаш да се съхраниш малко. Доволен съм от Диниш Алмейда. Доволен съм от начина му на игра. Свикнал е да играе с четирима в защита, но ще му дадем време", коментира специалистът. 
 
"Анте Аралица имаше проблеми със зъб след мача с Ботев. След това имаше и мускулни проблеми. Надявам се да видим двамата нови футболисти в следващия мач. Изпратили сме всички документи до Уулвърхамптън. Някой друг обаче явно не си е свършил работата. Единият е нападател, може да играе и като крило. Другият футболист е защитник и може да играе като бек. Радвам се, че дойдоха толкова качествени футболисти", када още Акрапович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки