Манчестър Юнайтед следи Джеймс Мадисън от Лестър

"Червените дяволи" искат да се подсилят в халфовата линия

Манчестър Юнайтед следи Джеймс Мадисън от Лестър

 Манчестър Юнайтед следи внимателно представянето на халфа на Лестър Джеймс Мадисън. 22-годишният талант се представя отлично от началото на сезона в Премиър лийг и това не е останало незабелязано от "Червените дяволи". На "Олд Трафорд" имат желание да подсилят халфовата линия през зимата и Мадисън е един от играчите, които са попаднали в полезрението на клуба.

 
Мадисън бе привлечен в Лестър от Норич срещу 22,5 милиона паунда през миналото лято. Той бързо се наложи като основен играч за клуба, като вече има 40 мача, 7 гола и 9 асистенции в Премиър лийг. С доброто си представяне той си заслужи и повиквателна за националния отбор на Англия, макар още да не е записал първия си мач за "Трите лъва".
 
 
 
 
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че Мадисън може да внесе допълнителна креативност в средата на терена. От Лестър обаче едва ли ще го пуснат лесно. На "Олд Трафод" вече са наясно с това, след като бяха изстискани от "Лисиците" през лятото за трансфера на Хари Магуайър, за когото се наложи да платят 80 милиона паунда.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки