Хубчев: Не сме перфектни, знаем го много добре

"Благодарение на 100% на тези футболисти, които са в съблекалнята, Левски има тези точки, които има сега"

Хубчев: Не сме перфектни, знаем го много добре

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде мнението си след победата с 3:0 над Черно море. Бившият национален селекционер призна, че се притеснява от нещо, но реши да не разкрива какво е то.

"Като цяло превъзхождахме през целия двубой, нямаше паника, нямаше натиск голям. Съгласен съм, че през първата част свършихме по-голяма част от работата. За указания няма да говоря, това си остава в съблекалнята."

"В никакъв случай не сме пестили сили, ние не можем да пестим сили. При 3:0 ако тръгна да казвам какво не ми е харесало, много хора ще си кажат: "този пък на какъв се прави, какво иска повече". Така че няма да казвам нищо."

"Не сме перфектни, знаем го много добре. Искаме да вкараме духа и желанието за победа. Благодарение на 100% на тези футболисти, които са в съблекалнята, Левски има тези точки, които има сега. Няма да е коректно да давам оценка, интересува ме какво работим сега, винаги има какво да се желае, винаги може по-добре. Не искам да коментирам работата на други хора. Чисто физически сме готови за сгъстен цикъл, но ме притеснява друго нещо… ще го запазя за себе си."

"На мача с Берое четири човека излязоха от състава преди мача и видяхте резултата. Затова за мен е важно всички да са здрави. Това, което всеки има като физически потенциал, мисля, че е окей. Холмар? При него притеснението е само липсата на игрова практика. Той може би е потомък на неговата раса, откъдето идва. При него трябва само игрова практика", заяви Хубчев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки