Сензациите в пресата: Феновете на Левски не искат на „Овча купел"

Кешеру остава в Лудогорец до пенсия, Александър Томаш пред уволнение?

Сензациите в пресата: Феновете на Левски не искат на „Овча купел"

Най-интересните теми от българската преса днес, 17 септември:

 

„Тема спорт”: Феновете на Левски не искат на „Овча купел"

 

Феновете на Левски засипват клуба с претенции да се направят постъпки предстоящото гостуване на Славия да се проведе на националния стадион "Васил Левски". Привържениците на сините са категорични, че на "Овча купел" няма нормални условия за придвижване и престой на гостуващите фенове. Около стадиона не е достатъчно осветено, освен това комуникацията с градски транспорт и придвижването са доста затруднени за нормално протичане на мач. Очакванията са отново феновете на Левски да бъдат принудени да плащат от най-скъпите билети. Обикновено цената за тях е 20 лева, поради което те засипват с нецензурни скандирания шефа на Славия Венци Стефанов, който не им остава длъжен и също им отговаря. Вероятно въпросът ще претърпи развитие през следващите дни.

 

„Тема спорт”: Кешеру остава в Лудогорец до пенсия

 

Мениджърът на Клаудиу Кешерю Богдан Апосту обяви пред медиите в Румъния, че клиентът му вероятно ще остане в Лудогорец, докато се пенсионира. Кешерю има договор с разградчани до лятото на 2020 година, като е възможно тази есен да го удължи, като в скоро време се очаква двете страни да седнат на преговори.

"Клаудиу може да отиде в други шампионати, но не иска, защото вече няма финансова мотивация. Спечелил е достатъчно пари, за да си позволи свободата да избира къде да играе. За него оферти не липсват, включително и това лято. Имаше предложение от Трабзонспор, но той не искаше. Клаудиу има изключително утвърден статус в Лудогорец. Вероятно ще остане в клуба, докато се пенсионира. Собственикът там наистина го обича. Той е един от важните играчи, като член от семейството на Лудогорец е. И това вероятно е една от причините той да иска да се пенсионира там независимо още колко време ще играе - година, две или три. Той чувства, че още може да играе на високо ниво", коментира Апосту пред ProSport.ro. 

В началото на декември румънският национал ще навърши 33 години. Той дойде при разградчани през 2015 година. Постепенно се превърна в реализатор №1 на орлите. Неизменна част е и от държавния тим на родината си.

 

„Меридиан мач”: Александър Томаш пред уволнение?

 

В Стара Загора се заговори, че Александър Томаш е близо до уволнение. Снощи Берое успя да победи доста трудно последния в първенството тим на Витоша (Бистрица). Както е известно, „зелените" влязоха в този мач в серия от 2 поредни загуби - от Царско село и Етър с един и същ резултат - 1:2. В момента Берое заема 6-ото място в efbet Лига, което изобщо не отговаря на амбициите на шефовете на клуба. Активът е 5 победи и 4 загуби. Освен от Етър и Царско село, Берое загуби още от Арда и Лудогорец. Не трябва обаче да се забравя и че старозагорци успяха да победят с 3:1 Левски насред „Герена". Въпреки това напоследък напрежението в Берое взема връх и това се вижда добре в играта на тима.

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки