В Спартак Плевен намалиха заплатите си наполовина

Припомняме, че плевенчани не се явиха за мача срещу Монтана през изминалия кръг на Втора лига

В Спартак Плевен намалиха заплатите си наполовина
 Спортно-техническият щаб и футболистите на Спартак (Плевен) направиха реверанс към клуба, решавайки да намалят заплатите си драстично. По този начин треньори и състезатели демонстрират, че разбират, финансовите трудности на клуба и желаят той да върви напред.
 
"Взехме това решение, за да може новите по-малки суми да се изплащат навреме и да се избегнат излишните обещания и протакането на заплащанията, както беше досега. Именно подобни системни забавяния са една от причините довели до решението за неявяването за мача от 8-ия кръг на Втора лига на 14 септември в Монтана“, коментират в съблекалнята.
 
Четирима са напуснали въпреки това – защитниците Иво Върбанов, Йордан Радев, халфовете Траян Димитров и Петър Вуцов. Много тежък удар е напускането на Върбанов, който беше основен състезател в защитната формация.
 
Въпреки последните сътресения, спартаковци излизат утре за първа победа в първенството. Двубоят в Ловеч срещу едноименния тим на град Поморие започва в 18:00 часа и е от 9-ия кръг на Втора лига.
 
Освен на четиримата напуснали, треньорите Красимир Бислимов и Петър Ванков няма да могат да разчитат и на Жулиен Бенков, който е със разкъсана предна кръстна връзка на коляното.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки