"София Спорт" (2010) започна с победа новото първенство

Отборът на Йордан Димитров разгроми с 4:1 Ком-Годеч, пропусна двуцифрен успех

"София Спорт" (2010) започна с победа новото първенство

Отборът на „София Спорт“ (родени през 2010 година) започна с победа участието си в новото първенство на Футбол 7 в столицата.

Воденият от един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров състав разгроми с 4:1 Ком-Годеч.

Само отличната игра на вратаря на противника лиши „София Спорт“ от двуцифрена победа.

Под името Ком-Годеч всъщност игра отбор от деца, трениращи в една от водещите школи на София - ДИТ.

Още от първите минути тимът на Йордан Димитров наложи пълно превъзходство и бе въпрос на време да падне гол.

Резултатът бе открит от Андрей Стоянов, който намери по чудесен начин топката със силния си ляв крак. Стоянов, който е роден през 2011 година, направи един от най-силните си мачове. Той има съществена заслуга за комбинативната и разнообразна игра на „София Спорт“ в нападение.

Вторият гол за тима отбеляза Йоан Първанов, а 3:0 направи капитанът Ясин Сали, който реализира след чудесна многоходова комбинация.

Ком-Годеч успя да върне един гол от пряк-свободен удар, но това бе всичко.

Изигралият за пореден път отличен мач Ясин Сали вкара майсторски четвърти гол за София Спорт, оформяйки крайния резултат.

До края на мача той и съотборниците му пропуснаха доста възможности.

Членовете на клубната управа, които наблюдаваха двубоя, отчетоха видимо израстване на отбора на Йордан Димитров в тактически план, както и подобрение в качествата на младите таланти.

„Радвам се за чудесния мач, който направиха всички деца. Поздравявам тях и родителите им и ще продължим да тренираме здраво. Целта е да надграждаме с всеки изминал мач и да ставаме по-добри“, заяви треньорът Йордан Димитров.

Отборът на „София Спорт“ 2010 е считан за един от най-добрите в своята възрастова група в столицата, като успешно се конкурира с Левски, ЦСКА, Славия и останалите.

Стартов състав на „София Спорт“ 2010: 1. Сава Чиликов, 2. Александър Върбанов, 3. Велян Колев, 4. Андрей Стоянов, 5. Адриан Петров, 6. Йоан Първанов, 7. Ясин Сали, 8. Калоян Мерджанов, 9. Валери Буюклийски, 10. Мартин Миладинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки