ОБЗОР: Монтана се издъни срещу опашкар

Хебър взе първа победа след три мача, резултатите от днешните мачове във Втора лига може да видите тук

ОБЗОР: Монтана се издъни срещу опашкар
Спартак (Варна) победи с 1:0 Монтана в мач от деветия кръг на Втора лига. “Соколите”нанесоха своя удар в 76-ата минута, когато Стоян Иванов донесе успеха на тима. В самия край на мача пък гостите от Северозападна България останаха с човек по-малко, след като Иван Михов бе изгонен. 
 
Спартак вече четири мача е без загуба, но остава на опашката в класирането. С успеха си днес отборът от морска столица събра осем точки и се намира на 14-о място. Монтана от своя страна прекъсна серията от три поредни победи и остава със 17 на четвърта позиция.
 
Хебър спечели с 1:0 домакинството си на Литекс. Така тимът прекъсна серия от три мача без победа. Пазарджиклии започнаха сезона с амбиции за челната тройка и в края да се бори за промоция в елита. След днешния успех Хебър събра 13 точки, колкото има и петия Нефтохимик. 
 
Единственото попадение беше дело на Веселин Марчев в 58-ата минута с глава, а бившият капитан на Левски Владимир Гаджев се завърна в игра след близо шест месеца.
 
Спартак (Плевен) записа първи успех през сезона във Втора лига. Момчетата на Красимир Бислимов победиха с 2:1 Поморие на стадиона в Ловеч и вече имат положителен актив от две точки. Отборът на Малин Орачев е с четири. Дербито на опашкарите дойде в деликатен момент за плевенчани, които бойкотираха последния двубой, което им донесе служебна загуба и солидна глоба.
 
 
РЕЗУЛТАТИ
 
Хебър - Литекс 1:0
1:0 Марчев (58)
 
Спартак (Пл) - Поморие 2:1
1:0 Раденцов (11)
2:0 Антонов (21)
2:1 Танев (38)
 
Спартак 1918 (Вн) - Монтана 1:0 (СЪСТАВИ)
1:0 Иванов (77) 
 
Ботев (Гълъбово) - Струмска слава 2:1 (СЪСТАВИ)
0:1 Буров (17)
1:1 Карадайъ (47)
2:1 Алексиев (79)
 
От петък: 
Кариана - Пирин 2:2
 
Локомотив Сф - Локомотив ГО 3:0
 
Нефтохимик - Черноморец (Балчик) 1:0
 
В понеделник 20:00 часа
ЦСКА 1948 - Септември
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки