Сензациите в пресата: Чужди клубове гледат Стаси Иванов, Пинто пред нов договор с ЦСКА

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Чужди клубове гледат Стаси Иванов, Пинто пред нов договор с ЦСКА

 "Тема спорт": Станислав Иванов хвана окото на чужди скаути 

20-годишният нападател на Левски Станислав Иванов вкара втория гол при победата над Славия след самостоятелен рейд в 81-ата минута. Тогава той отне топката от Бенгюзов в половината на сините, напредна, преодоля Гамаков, надбяга Попадийн, нахлу в наказателното поле и с плътен удар покрай шпагата на Муньос вкара в близкия ъгъл. 

На стадиона в "Овча Купел" имаше скаути на доста чуждестранни отбори. Сред тях на елитния френски Тулуза, както и на втородивизионния холандски Ден Бош. Те останаха доволни от изявите на младия Иванов, а освен това гледаха и нападателя на Славия Калоян Кръстев.

 

"Тема спорт": Пинто пред нов договор с ЦСКА 

Рубен Пинто е пред нов договор с ЦСКА. 27-годишният португалец се завърна на терена в мача срещу Царско село, след като дълго време бе със статут на "замразен". Той се появи като резерва в последните минути от срещата. В момента Пинто и ръководството водят преговори за нов контракт. Настоящото споразумение между двете страни изтича в края на сезона. Твърде е вероятно в близките дни полузащитникът да поднови договора си. Той има големи шансове да стане чужденецът с най-много мачове с фланелката на "червените". Пред него са само Ибрахима Гай и Маркиньос.

 

Пинто бе привлечен на "Армията" през лятото на 2016 година, когато клубът се завърна в елита. Първоначално бе под наем в Борисовата градина, но след това правата му бяха откупени от Беленензеш. 

 

 

 

Нов договор се очаква да парафира и Жеферсон. Контрактът на бразилеца също изтича през лятото на 2020 година и червените" искат да го подновят. Самият бранител призна наскоро, че му е предложено ново споразумение и съвсем скоро се чака развръзка.

 

Южноамериканецът загуби титулярната си позиция в последните две срещи, след като на неговия пост бе предпочитан Брадли Мазику.

 

"Mеридиан мач": Ганчев лично решава за Бодуров

Ръководството на ЦСКА в лицето на един от собствениците Гриша Ганчев лично ще трябва да вземе решение по сложния казус "Николай Бодуров". Това каза след победата над Царско село треньорът Люпко Петрович. 

"За Бодуров трябва да питате него. Лично Гриша Ганчев ще прецени. Не питайте нас, а Ганчев и Бодуров. Нямаме общи гледни точки", заяви сръбският специалист. 

Известно е, че вече 9 поредни мача националът не попада в групата на червените. От "Армията" разкриха, че той е отстранен, защото постоянно се кара със своите съотборници и им влияе зле.

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Етър е вековен!

Легендарния клуб на Велико Търново днес празнува 100 години

Левски и ЦСКА в дерби и на трансферния пазар

Чинонсо Офор от Арда е привлякъл вниманието на двата отбора

Лудогорец е на 90 минути от нов финал за Купата на България

Разградчани изковаха солиден аванс от 3:0 срещу Хебър в първия мач и реваншът изглежда протоколен

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки