ИЗВЪНРЕДНО: Станислав Костов чака операция

Бедрената ми кост започва да загнива, шокира футболистът

ИЗВЪНРЕДНО: Станислав Костов чака операция
Чакам операция, до дни се надявам да стане ясно ще се наложи ли. Досегашното лечение не дава резултат. Това заяви пред „България днес" голаджията на Левски Станислав Костов, който е контузен.
 
Най-големият проблем е, че редица специалисти не могат да уточнят каква е реалната диагноза. Костов вече е преглеждан от няколко специалисти у нас, както и в Германия, но не е ясно защо се е появил проблемът и как да бъде лекуван.
 
„Да, ходих в Германия, бях в България при няколко лекари, но няма яснота - разказва за перипетиите си футболистът. - Казват ми, че имам проблем в адукторите, който преминава към костта, която започва да загнива. Нещата са доста тревожни, но съм решен да се преборя с проблема и да се върна към футбола на високо ниво.
 
Много е неприятна ситуацията, тежко ми е, но съотборниците, треньорите, целият клуб ме подкрепят. И заради тях искам да се завърна на терена, да вкарвам още голове", казва Станислав.
 
Според наши специалисти, пожелали да не бъдат цитирани, проблемът е наистина сериозен и ще е цяло чудо, ако Костов бъде излекуван до началото на зимната подготовка и започне да тренира.
 
По информациа на Novsport.com обаче положението не е чак толкова сериозно и няма опасност от загниване на костта на футболиста.
 
Нападателят отказа трансфер в тима от Саудитска Арабия „Ал Уехда" (Мека) през лятото. Арабите предложили на Костов годишна заплата в размер на около 500 000 долара. Той е отклонил предложението, тъй като в началото на лятото стана баща и е искал да бъде по-близо до семейството си, а също и за да остане в Левски.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки