Виктория Волей загуби от Левски първата си контрола от подготовката

"Направихме доста грешки, но това го отдавам най-вече на малкото време от началото на нашата подготовка"

Виктория Волей загуби от Левски първата си контрола от подготовката

 Виктория Волей (Пловдив) изигра днес първата контрола от подготовката си за новия сезон в мъжката Висша лига. Възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха с 0:5 гейма на отбора на Левски, който има високи амбиции да се намеси в борбата за шампионската титла на страната от новия сезон. Спарингът се състоя в София, а двата щаба предварително се бяха разбрали да играят общо 5 гейма.

 
„Доволен съм от проверката, въпреки че се получи очакван и логичен резултат. Направихме доста грешки, но това го отдавам най-вече на малкото време от началото на нашата подготовка – ние на практика тренираме в зала от 10-ина дни. Освен това пробвах някои момчета на нови постове, а и не бяхме в пълен състав – в мача не играха Евгени Григоров и Стоян Вулджев.
 
 
Положителното е, че по-младите състезатели свикват с напрежението от подобни мачове, а и до началото на първенството има още много време и ще играем доста контроли, в които ще се постараем да изчистваме грешките“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей (Пловдив) треньорът на тима Атанас Митрев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки