Красен Кралев награди медалиста от Световното по бокс Радослав Пантелеев

Треньорът на националния отбор Жоел Арате също получи почетен плакет на ММС

Красен Кралев награди медалиста от Световното по бокс Радослав Пантелеев
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен плакет на ММС бронзовия медалист от Световното първенство по бокс в Русия Радослав Пантелеев.
 
В Екатеринбург Пантелеев стигна до бронзовото отличие   след като загуби полуфиналната си среща от представителя на домакините Муслим Гаджимагoмедов, който по-късно триумфира с титлата. Така българинът донесе първи медал за мъжкия ни бокс от Световно първенство от 2009 година насам, когато Детелин Далаклиев стана шампион на планетата в Милано.
 
Кралев поздрави българския боксьор за представянето му в Екатеринбург, впечатлен от изявите на Радослав в двубоя му от четвъртфиналите срещу световния шампион и бронзов медалист от игрите в Рио де Жанейро през 2016 г. Ерисланди Савон (Куба).
 
 
Министърът на спорта и президентът на Българската федеразция по бокс Красимир Инински обсъдиха възможонстите пред родните боксьори за спечелване на олимпийски квоти. Състезателите ще се включат в два квалификационни турнира догодина в Лондон и Париж.
 
 
 
По време на срещата наставникът на националния отбор Жоел Арате, който също получи почетен плакет на ММС за приноса му към успеха на Радослав Панталеев, начерта плановете за подготовка.  
 
 
За пореден път бяха обсъдени и проблемите със съдийските отсъждания по време на големите първенства. Двукратният европейски шампион Даниел Асенов беше видимо ощетен и лишен от възможността да атакува световната титла в четвъртфинала си срещу Шахобидин Зоиров (Узбекистан). По-късно узбекът се окичи със златото в категорията.
 
 
 
По време на срещата наставникът на националния отбор Жоел Арате начерта плановете за подготовка, който също получи почетен плакет на ММС за приноса му към успеха на Радослав Панталеев, начерта плановете за подготовка.  
 
 
За пореден път бяха обсъдени и проблемите със съдийските отсъждания по време на големите първенства. Двукратният европейски шампион Даниел Асенов беше видимо ощетен и лишен от възможностотта да атакува световната титла в четвъртфинала си срещу Шахобидин Зоиров (Узбекистан). По-късно узбекът се окичи със златото в категорията.
Кобрата: Ще направим боксов спектакъл

Кубрат е в най-добрата си форма, каза треньорът Ули Вегнер

Съперникът на Тервел се закани да го бие

Чакани здрав сблъсък, каза по-малкият брат Пулев

Кубрат Пулев все пак ще се бие за световната титла!

Вижте кога

Олимпийска медалистка от Иран ще се бие за България в Париж

Вижте коя е тя

Багата се завръща в ММА, влиза в битка за 1 млн. долара

В Сан Антонио ще се бие и Дакота Дичева

Тервел уверен: В добра форма съм

Всеки един от нас пише някаква история, призна боксьорът

Кобрата: Правя и невъзможното мачът с Чар да е у нас

Искахме да представим и България по най-хубавия начин, обяви боксьорът

Хавиер Ибанес ще боксира за титлата в Нощта на шампионите на ИБА

Българският национал ще се изправи срещу местната звезда Хосе Килес в „Мадрид Арена“

Пълен комплект медали от ЕК за Надие Жаафар

След сребро на турнира по джудо за кадетки в Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки