В Барса скастриха свой футболист заради снимка с Неймар

Артур е прекарал вечерта в четвъртък със своя сънародник

В Барса скастриха свой футболист заради снимка с Неймар

 Шефовете на Барселона не са останали никак доволни от факта, че халфът Артур е прекарал вечерта в четвъртък в компанията на бившата звезда на тима Неймар, пише "Marca". Двамата бразилци и няколко техни приятели са вечеряли заедно. Те пуснаха и снимка в социалните мрежи, която е ядосала шефовете на каталунския гранд и те са смъмрили Артур.

 
Неймар е в Барселона, където вчера имаше среща с представители на бившия си клуб, за да се опитат да постигнат извънсъдебно споразумение по повод претенциите на нападателя да му бъдат изплатени 26 млн. евро. По договор Ней Джуниър трябваше да получи 40 милиона евро бонус “лоялност” за вече разтрогнатия договор с Барса, който трябваше да има давност до 2022 година. На 2 август 2017 година Неймар покри откупната си клауза на стойност 222 милиона евро, за да премине в Пари Сен Жермен. Дотогава южноамериканецът беше получил 14 милиона от тези 40. Сега спорът е за останалите 26 млн. евро.
 
 
 
От Барселона са реагирали гневно на снимката, защото играч на тима демонстрира приятелски отношения с Неймар, който води съдебна битка с каталунците. Артур беше критикуван и преди няколко месеца, когато пътува за Париж, за да посети рождения ден на Неймар. Тогава той беше единственият представител на Барселона на събитието.
 
На пресконференцията преди днешния мач с Хетафе старши треньорът на "лос кулес" Ернесто Валверде се опита да успкои ситуацията, като заяви, че не вижда нищо лошо в постъпката на Артур.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки