Интер продължава да лети, Алексис герой и грешник в Генуа (ВИДЕО)

"Нерадзурите" вече са шест от шест в Серия А

Интер продължава да лети, Алексис герой и грешник в Генуа (ВИДЕО)

 Италианският гранд Интер постигна шеста поредна победа в Серия А през този сезон и продължава да е безгрешен в Калчото.

"Нерадзурите" постигнаха успех с 3:1 над закъсалия Сампдория и отново излезе с две точки пред Ювентус на върха в класирането. 

Интер поведе в резултата в 20-ата минута с първия си точен изстрел, когато Сенси стреля от разстояние, топката рикошира в гърба на Алексис Санчес и влетя в противниковата мрежа.

Само две минути по-късно чилиецът също се отчете с гол след асистенция именно на Сенси. Това бе първи гол за него след трансфера му от Манчестър Юнайтед през лятото. В 36-ата минута гостите стигнаха и до трети гол, дело на Кандрева, но той веднага беше отменен заради засада. Малко след това Лаутаро добре се откъсна от противниковата защита, но неговият шут прелетя покрай вратата.

Второто полувреме започна кошмарно за "нерадзурите". В 47-ата минута Алексис развали доброто впечатление за себе си от първата част, след като си изкара втори жълт и съответно червен картон заради симулация в противниковото наказателно поле.

"Моряците" бързо се възползваха от численото си превъзходство и намалиха изоставането си в резултата още в 55-ата минута чрез Янкто. Гостите обаче не се уплашиха и в 61-ата минута възстановиха преднината си от два гола благодарение на Галярдини, който се разписа с добавка след избит шут на Брозович.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки