Севиля победи Реал Сосиедад в зрелищен мач (ВИДЕО)

Загубата попречи на гостите от Сан Себастиан да поведат в класирането

Севиля победи Реал Сосиедад в зрелищен мач (ВИДЕО)

Севиля победи с 3:2 Реал Сосиедад в последна среща от седмия кръг на испанското първенство. С победата Севиля се изравни по точки с Барселона и Реал Сосиедад с по 13 на четвъртата позиция.

 

Загубата пък попречи на гостите от Сан Себастиан да поведат в класирането, което в момента се оглавява от Реал Мадрид.

 

Гостите първи откриха резултата в 4-ата минута. Аднан Янузай отне топката на фланга и пусна извеждащ пас за Микел Оярсабал, който хладнокръвно реализира за 0:1.

 

Севиля обаче изравни в 18-ата минута с красив гол на Нолито, който се разписа от движение след дълъг пас на Евер Банега.

 

В началото на второто полувреме домакините направиха и пълен обрат. В 47-ата минута Лукас Окампос навърза няколко бранители на съперника и с диагонален удар порази вратата за 2:1.

 

В 80-ата минута резултатът стана 3:1. Франко Васкес се разписа отблизо след неумела намеса на вратаря при едно центриране отдясно.

 

Гостите обаче върнаха интригата в края. В 87-ата минута Кристиан Порту бе изведен на скорост и елегантно чукна топката покрай вратаря за 3:2.

 

В крайна сметка обаче Севиля удържа победата и с актив от 13 точки се изравни с Реал Сосиедад, като двата тима делят 5-ото и 6-ото място в класирането.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки