Натирен от Ботев Пд обвини шефовете в лъжа!

Ето какво каза по темата Антон Карачанаков

Натирен от Ботев Пд обвини шефовете в лъжа!

Крилото на Царско село Антон Карачанаков обвини ръководството на Ботев Пловдив в лъжа. Двете страни се разделиха по-рано през настоящия сезон, след като футболистът се оказа ненужен. Така, в началото на месец август напусна Коматево, но според думите му все още има да получава пари, които обаче бавят.

 

"Клубът ми дължи пари. Направих компромис и разсрочих вноските на дати, за да бъде по-лесно на клуба. От Ботев не спазват това и само лъжат. На 10 октомври изтича срокът на последната вноска. Ще си търся заработените пари, както е редно."

 

"Бях коректен и съобразителен в името на отбора, за да си тръгна. Адалберт Зафиров ми казваше всеки ден, че съм в тежест на клуба. Треньорът му казвал, че не ме иска. Не знам какво се случи. Срещахме се тримата - аз, Зафиров и Петрович. Зафиров ми говореше, а Желко слушаше", допълни крилото.

 

В последните дни се получи противоречие между спортния директор Зафиров и треньора Петрович относно причините, поради които Карачанаков е напуснал. Зафиров твърди, че наставникът не го е искал, а самият Петрович се изненада, когато феновете му казаха, че това е било оправданието на Зафиров. Впоследствие Желко обяви в свое интервю, че Карачанаков си е тръгнал, защото излизал твърде скъпо на клубния бюджет. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки