Станислав Ангелов: Хубчев е най-важният в момента в Левски

Лека-полека нещата се нареждат, допълни Пелето

Станислав Ангелов: Хубчев е най-важният в момента в Левски
Бившият футболист и спортен директор на Левски Станислав Ангелов-Пелето заяви, че работата на Петър Хубчев вече започва да се вижда отчетливо. 
 
"Треньорът си избра играчите, вече започва да си наглася схемата  и начина на игра. Футболистите го разбраха. Гледам, че и клубът се постабилизира. Е, винаги има дрязги и напрежение, но без тях не може, няма да е Левски иначе.
 
Радващото е, че наистина започва да се вижда трудът на хората, които са на „Герена" в момента. Нямам представа кой сега е водеща фигура - дали това е Петър Хубчев или някой друг, но си личи неговото присъствие. Смятам, че треньорът поналожи стила, който иска, и се вижда, че тимът добива някакъв облик, има организация в играта.
 
Може би да не е това, което всички искаме да виждаме, но лека-полека това започва да се загатва. Момчетата играят добре, след 60-ата минута стават най-активни и борбени, издържат мачовете докрай. Това е много важно от физическа и тактическа гледна точка. Треньорът за момента е най-важният. Така трябва да е във всеки клуб", каза Ангелов пред БНТ.
 
Той допълни, че дори и да спечелят в Разград, сините имат да извървят дълъг път, за да напълнят „Герена". 
 
"Публиката страда много в последните години, с един или два мача няма как да бъде върната на стадиона. Дано да има обединение и сред феновете", пожела си Пелето.
 
Ангелов призова клубовете да влагат повече средства в школите. 
"Ясно е, че без чужденци няма да стане. Но не се ли инвестират пари, време, знания в школите - нищо добро не ни чака", завърши той.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки