Селекционерът на Черна Гора: Очаквам победа срещу България

"Нямам право да кажа, че сме по-добри с оглед на настоящата ситуация"

Селекционерът на Черна Гора: Очаквам победа срещу България

Новият селекционер на националния отбор на Черна гора Фарук Хаджибегич се надява на първа победа в евроквалификациите при утрешното домакинство на България в група "А". Двата отбора са на дъното на класирането с по 2 точки и без успех в кампанията досега.

 
"Резултатите са процес от по-дълга работа, Важно е първо да се подредят всички фактори - да можем да разчитаме на най-добрите си играчи, да няма контузии. Естествено желанието ни е да побеждаваме във всеки мач, но няма да изпадаме в еуфория или да го приемем като катастрофа, ако успеем или не", коментира Хаджибегич.
 
"Нямам право да кажа, че сме по-добри от българите с оглед на настоящата ситуация. Ще бъде важно как ще подходим към мача. Ако успеем да изградим нужната нагласа и атмосфера, със сигурност можем да се справим с всеки съперник", допълни той.
 
Специалистът призна, че има отлив на фенове след лошите резултати на националния отбор в последно време, но се надява победите да върнат хората по трибуните.
 
"Можем да излезем от тази ситуация само с добри резултати. Всеки следващ мач е нов шанс и ние трябва да го използваме. Не е нормално да бъдем на последното място. В момента преминаваме през труден период, но вярвам в доброто бъдеще. Смятам, че направихме по-добре подготовка в сравнение с предишните мачове и очаквам победа", каза Хаджибегич.
 
Заради контузии от сметките на Хаджибегич отпаднаха централния бранител Жарко Томашевич от Астана и полузащитниците Марко Вешович от Легия Варшава и Марко Бакич от белгийския Мускрон, а под въпрос е Вукан Савичевич от полския Висла Краков.
 
"Отново имаме някои кадрови проблеми, но съм убеден, че можем да се справим. България разполага с добри футболисти, които играят бързо, но ние разполагаме с нужните качества и можем да ги надиграем", каза още селекционерът на Черна гора.
 
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки