Крушчич връща Тиаго и Пинто

ЦСКА отново ще играе в схема с един централен нападател

Крушчич връща Тиаго и Пинто

Новият треньор на ЦСКА Милош Крушчич ще върне пор­тугалците Тиаго и Пинто в стартовия състав. Двамата ще започнат при официалния дебют на сърбина в неделя сре­щу Локо Пловдив на "Лаута". А армейците отново ще играят в схема 4-2-3-1, която бе рядко използвана от Люпко Петрович. В повечето случаи черве­ните бяха наредени в 4-4-2 или 3-5-2. Именно 4-2-3-1 е формаци­ята, която Крушчич харесва най-много и е използвал в почти всичките си двубои като старши треньор.

Пинто ще замени контузе­ния Бикел, като ще действа в средата на терена до Малинов. За Пинто това ще е първо офи­циално участие в шампионата като титуляр от 3 месеца на­сам. За последно той беше сред 11-те на 20 юли при 1:3 от Чер­но море на "Армията" и дори из­веде тима с капитанската лен­та. След това обаче беше изва­ден от състава без никакви обяснения. В крайна сметка Люпко Петрович го реабилити­ра в средата на септември, след като двамата проведоха разговор. Пинто беше титу­ляр, но за купата срещу Локо ГО. При 4:0 над Витоша пък се появи в игра в самото начало на втората част. В контролата с Пирин Бл в събота Пинто стартира редом до Тиаго в сре­дата на терена, но в схема 4-4-2. Пинто от втори капитан вече е 4-ти в йерархията след Занев, Малинов и Албентоса, който изведе тима с лентата в проверката срещу Пирин.

В последните 5 двубоя пък Тиаго  беше  титуляр  само веднъж, и то при загубата с 1:2 от Берое, довела до катаклиз­ми на "Армията". Португа­лецът загуби доверие, след ка­то във вечното дерби на 1 сеп­тември беше изваден още на почивката. След това влезе ка­то резерва срещу Ботев Пд, Царско село и Локо ГО за купа­та, а срещу Витоша остана на пейката. В неделя срещу Локо Пд Тиаго ще действа на номи­налната си позиция зад напада­теля. На върха на атаката се очаква да застане Coy, а Уот да остане резерва. По фланговете ще нападат Кери и Евандро. Има малка вероятност Coy да седне на пейката, централен нападател да е Евандро, а Жеферсон да действа като ляв външен полузащитник/крило, което ще прати Кери отдясно на атаката.

В гостуванията си извън столицата този сезон ЦСКА победи само Ботев Пд (1:0), завърши 0:0 с Лудогорец и 1:1 с Дунав и падна от Берое. Черве­ните не спечелиха и нито една от трите си визити в Лига Ев­ропа.

Реал Мадрид подаде жалба срещу рефера

Съдията не обърна внимание на обидите към Винисиус на мача с Осасуна

Контузиите започват да връхлитат Левски

Вижте подробности

Играчи от САЩ на проби в клуб от Втора лига

Вижте подробности

Славия загуби основен защитник преди Левски

Вижте подробности

Вратар на Локо Сф в Германия

Вижте подробности

От „Герена“ ще следят изкъсо набелязан до края на сезона

Вижте подробности

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Илиан Илиев беше избран за Треньор на годината (ВИДЕО)

Националният селекционер и наставник на Черно море победи Георги Дерменджиев и Ивайло Петев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки