Бодуров спасил половинката на Ивелин Попов от бесен фен

Елена Паришева с яростна защита на любимия си

Бодуров спасил половинката на Ивелин Попов от бесен фен
Половинката на капитана на националния ни отбор Ивелин Попов - Елена Паришева, също като мъжа си, имаше тежка вечер в понеделник.
 
Освен, че трябваше да преглътне конфузната загуба на нашите с 0:6 от Англия, тя беше принудена и да търпи обидите по адрес на любимия си. Според  „Блиц" след края на мача Елена потърсила обяснение от един от седящите в близост до нея в ложата на „Васил Левски". 
 
„Как не ви е срам?  Цял  мач не спряхте да оплювате и обиждате нашите футболисти. Какво изобщо правите в ложата, в която сме само роднини и приятели на играчите?", обърнала се Елена към неизвестния мъж. 
 
Той й отвърнал на висок тон, че Ивелин Попов и съотборниците му заслужават критика заради бездушната игра. Мъжът дори се приближил застрашително до Паришева, която не отстъпваше и защитаваше Попето. 
 
В този момент обаче се намесил Николай Бодуров, който беше в близост до случващото се и любезно помолил критикуващия националите ни да се оттегли настрани и да престане да се кара с половинката на капитана на България.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки