Стамен Белчев отговори за ЦСКА

Може и ние да изненадаме Левски, както го направи Берое, заяви треньорът

Стамен Белчев отговори за ЦСКА
Старши-треньорът на Арда (Кърджали) Стамен Белчев бе много лаконичен на въпрос на "Хоризонт" дали е търсен от ръководството на ЦСКА да поеме столичния тим.
 
"Не коментирам ЦСКА. Имам договор с Арда, който изпълнявам", каза Стамен Белчев.
 
Новакът във футболния ни елит гостува в събота на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 13-ия кръг на първенството. Срещата е от 20.00 часа и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио.
 
"Тренираме с добро настроение. Гостуваме в София на Левски. Очаква ни труден и тежък мач срещу отбор, който играе агресивно. Мисля, че сме разузнали добре противника и сега всичко зависи от нас.
 
Дано прекъсването в първенството да се е отразило на нас. Илиас Хасани е наказан, Спас Делев е контузен. Силата на Левски е в колективните им действия. Те са подготвени физически добре. Трябва да сме много дисциплинирани и да неутрализираме силните страни на Левски.
 
Не искам да коментирам представянето на Арда. Играем мач за мач. Всяка среща се опитваме да извлечем максимума. Има неща, които правим добре, други които не харесвам. Има още какво да се желае от представянето на Арда. Във футбола всичко е възможно. Може да изненадаме и ние Левски, както го направи Берое", каза Стамен Белчев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки