Ултраси потрошиха колата на Бодуров

Защитникът преследван от лош късмет в последните месеци

Ултраси потрошиха колата на Бодуров
Лошите новини за Николай Бодуров продължават. Доскорошният капитан на ЦСКА явно вече се е примирил с факта, че няма шанс да се върне в игра за „червените", а в деня на мача с Англия е бил счупен и личният му автомобил, пише „Меридиан мач".
 
Бодуров е имал малшанса да се разкарва из града с колата си и да се натъкне на голяма агитка от ултраси на Левски, които са вървели към Националния стадион за квалификацията с Англия.
 
Защитникът е бил разпознат от феновете, които са си излели гнева върху автомобила му. По колата му има редици щети, но добрата новина е, че ултрасите все пак не са посегнали на самия Бодуров, който е уважаван от привържениците на много отбори у нас заради достойното си поведение на терена и извън него.
 
Николай Бодуров изпадна в немилост в ЦСКА в началото на месец август и оттогава няма мач за „червените". Той бе титуляр за България срещу Англия на „Уембли", но бе заменен, а вече не получава повиквателни и за националния отбор. Най-вероятно защитникът ще опита да разтрогне договори си с ЦСКА през зимата.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки