Отабор отбор не прави, трябва и треньор!

На ЦСКА в момента не му е нужен нито Стойчо Младенов, нито Любо Пенев

Отабор отбор не прави, трябва и треньор!
ЦСКА има едни от най-добрите футболисти в България. Албентоса, Кери и Отабор, безспорно носят класа, но нищо не става без треньор. А, такъв ЦСКА няма! И това е безспорен факт! Смешно е да се твърди, че Милош Крушич отговаря на изискванията. Да, той може би е отличен мотиватор, но не и треньор. Само за справка - клубът беше два пъти глобяван с по 10 000 лв., защото същият този човек няма лиценз да води професионален отбор. Някак тихомълком ръководството плати и реши да заложи именно на него. Обяснението е едно - да дойде зимата и тогава ще се решава треньорският проблем. Да, ама "червените" вече изостават с 11 точки от Лудогорец, а на полусезона разликата може да е и по-голяма!
 
И ако приемем, че Лудогорец е недостижима величина за българските стандарти, то ЦСКА не отстъпва на Левски и Локо Пд. Авансът им в класирането обаче е 7 точки и причината е една - в треньорите. Каквото и да говорим за Петър Хубчев, той показа, че може да побеждава дори с лимитаран състав. А, Бруно Акрапович прави чудеса под Альоша. Бъдете сигурни, че и двама си мечтаят за футболисти, каквито има в ЦСКА. На "Армията" обаче  продължават да играят със завързани очи. Как пък от толкова голям щаб няма един човек да прогледне и да каже, че отборът се нуждае от ТРЕНЬОР.
 
На ЦСКА в момента не му е нужен нито Стойчо Младенов, нито Любо Пенев. На ЦСКА му трябва треньор тип Михай Стойкица! Нито да е обвързан генетично с клуба, нито да има каквито и да било сантименти. На първата тренировка да го гледат в очите, а на третия мач играчите да си скъсат дупетата от тичане. Така както легендарния румънец го направи в Ловеч преди време. И ако не беше един Пруня в кацата с мед, то сега на стадиона в града сигурно щеше да има негова статуя! 
 
Тогава очите на футболистите блестяха, лимитирани играчи надскачаха себе си и животът им беше малко по-цветен! До ден днешен хора от онзи отбор не биха се замислили и за секунда на въпроса кой им е любимият треньор. И в ръководството на ЦСКА много добре знаят това!
 
Жалка картинка е да гледаш как играчите в червено се изразходват до последно, но се прибират оклюмали в съблекалнята. Те са спазили треньорските указания, но резултатът е 6 победи 4 равни и три загуби от началото на сезона. Нещо недопустимо за отбор като ЦСКА. Но и напълно нормално, след като указания им дава, човекът, който до вчера им е подавал шишетата с вода, а голяма част от тях сигурно знаят за футбола повече от него. Не става!
 
Никой не очаква на "Армията" да се появи Сари, Клоп или Гуардиола, не би било нормално, но ЦСКА се нуждае от човек, който ще накара Али Соу да вкарва, Кери да подава, а Малинов, Аблентоса и останалите да излизат на терена с пламък в очите, който да угасва едва когато съперникът е смачкан. И след задължителния душ да продължат да са отбор, без значение дали в дискотеката или където и да било!
Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки