Генчев: Eдна загуба не променя нищо

„Нормално е да допускаме грешки, не са ни изненадали", каза треньорът на Лудогорец след 0:1 от Еспаньол

Генчев: Eдна загуба не променя нищо

„Еспаньол е изключително добър отбор с класни изпълнители. Знаехме, че ще е трудно. Използваха първата ни грешка в защита и вкараха гол, а след това ние не успяхме да си изиграем по най-добрия начин ситуациите пред тяхната врата.“

Така започна своя коментар след домакинската загуба с 0:1 от испанския тим треньорът на Лудогорец Станислав Генчев. Поражението бе първо за българските шампиони в група „Н“ на Лига Европа, след отличния им старт от три поредни победи.

„Не са ни изненадали гостите, очаквахме по този начин да играят. Преди почивката изнасяхме бавно топката, през второто коригирахме това, но сякаш попадението им ни натежа. Нормално е да допускаме грешки. Стартирахме много добре в групата, имаме 6 точки. Една загуба не променя нищо. Да се надяваме, че ще продължим по най-добрия начин и в края ще се класираме“, посочи наставникът на „орлите“, а после бе помолен да коментира победата на Ференцварош в Москва над ЦСКА в другия мач от групата, игран по същото време.

„Загубата на ЦСКА в Москва може и да се окаже добра за нас, защото в последния си мач приемаме Ференцварош в Разград“, допълни Генчев, на чиито тим преди това предстоят визити на Еспаньол и ЦСКА Москва през ноември. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки