Дени Алар виси за Левски

Вижте подробности

Дени Алар виси за Левски
Висящо е положението още едно ново попълнение на Левски - Дени Алар. Нападателят е нает от Рапид Виена за една година, но едва ли ще остане за пролетния полусезон, ако се представя както досега.
 
Алар още няма гол за първенството. За наем Левски ще плати 150 хиляди евро, а заплатата на играча е от порядъка на 25 хиляди евро.
 
Ако всичко с възстановяването на оперирания голаджия на Левски Станислав Костов е наред, той трябва да стартира зимна подготовка на пълни обороти. Той и сега се готви с тима, но още е твърде рано да се говори за пълноценно участие в заниманията.
 
Трети от новите - Насиру Мохамед засега не влиза в плановете на Левски, а и той е с 3-годишен договор. Ганаецът разочарова треньорите още с първата си поява на терена, а онзи ден и медиите в родината му написаха, че предстои раздяла на крилото със сините.
 
Още един от новите - Мазурек, няма проблеми от подобен характер. Той обаче пропусна вчерашното занимание на сините поради травма. Другият нисичък офанзивен халф - Нашименто, също бе извън строя заради болежки.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки