Сензациите в преста: Още двама от Левски преподписват договори

Турицов се връща за Етър, Генчев прави дълъг разбор на Еспаньол

Сензациите в преста: Още двама от Левски преподписват договори

Най-интересните теми от българската преса днес, 27 октомври:

 

„Тема спорт”: Още двама от Левски преподписват договори

 

Още двама основни футболисти се очаква да удължат своите договори с Левски. Това ще се случи до десетина дни, довериха от клуба. Почти сигурно контрактите си ще удължат Живко Миланов и Мартин Райнов. В момента се доуточняват някои дребни детайли. Този на Миланов ще е за no-кратък период, а на Райнов - за по-дълъг. 

Миланов се върна при сините през февруари тази година, като контрактът му е до юни 2020-а. Същата е ситуацията и с бившия футболист на Берое. От началото на сезона Райнов има 18 мача във всички турнири, а защитникът е със 17.

Както е известно, от "Герена" обявиха в петък, че удължават договора на нападателя Станислав Костов за още 2 години - до 2022-а. Дотук офанзивният футболист има 56 мача и 27 гола за тима.

 

„Тема спорт”: Турицов се връща за Етър

 

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов ще се завърне сред титулярите в предстоящия мач с Етър. Бранителят страдаше от контузия, получена с младежкия национален отбор. Заради травмата плевенчанинът остана извън групата при загубата от Локо Пд (0:1). Турицов обаче вече тренира пълноценно и няма да е проблем да излезе като титуляр на "Ивайло". Двубоят е в сряда, 30 октомври, от 17:30 часа.

За разлика от Турицов, на линия няма да е централният нападател Томи Юрич (виж повече на стр. 5). Австралиецът още не тренира на пълни обороти, като се очаква това да се случи от понеделник нататък. Така Юрич няма да е сред 18-те във Велико Търново.

Дългосрочно в лазарета са Бикел и Енрике. Крилото все още е в Бразилия, като се възстановява от травма в коляното на базата на родния си клуб Атлетико Минейро. ЦСКА и Етър завършиха 2:2 на "Армията" в първия кръг на първенството. След завръщането на болярите в елита през 2017-а на "Ивайло" са се провели две срещи. Тази на 30 септември 2017 г. завършва 2:2, а последната на 9 март 2019 г. - 3:1 за червените.

 

„Тема спорт”: Генчев прави дълъг разбор на Еспаньол

 

Наставникът на орлите Станислав Генчев е направил дълъг разбор пред отбора на загубата от Еспаньол. Младият треньор е изгледал първо сам в детайли представянето на Лудогорец, а после е запознал с грешките и играчите. Те са били обсъдени детайлно. Дълбоката преса, с която каталунците изненадаха разградчани, е била в основата на анализа. Това е едно от нещата, върху които шампионите ще наблегнат в следващите си тренировки, а именно как да изнасят топката и да излизат на свободни пространства при сериозен натиск в своята половина.

Разгледана е била и играта на бъдещия съперник на зелените в шампионата Царско село. Мачът е във вторник от 18:30 часа в София.

 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки