Илиан: Излизаме срещу хита на първенството

Двама аут за Черно море срещу най-силната атака в първенството

Илиан: Излизаме срещу хита на първенството

Треньорът на Черно море Илиан Илиев се съгласи да направи кратък коментар пред "Тема Спорт" за днешния мач срещу Локо Пд.

"Знаете, че не обичам да говоря преди мачове. Ще кажа само, че ни предстои много тежък сблъсък. Локо е хитът в първенството. Силен отбор е. Ако успеем да сме дисциплинирани в дефанзивен план, ще можем да повлияем на резултата. Имаме проблеми, но ще се справим", каза Илиев, който няма да може да разчита на двама от играчите си.

Аут от сметките отново са вратарят Иван Дюлгеров и левият бек Фахд Актау. Така под рамката отново ще е швейцарецът Митрович, а негова резерва ще е юношата Иван Дичевски. Дюлгеров страда от травма след удар в гредата. Актау пък тъкмо започна да играе, като записа 71 минути срещу Витоша (2:0) на 18 октомври, но се контузи.

Освен двамата под въпрос до последно беше и халфът Патрик Андраде. Все пак се очаква той да стисне зъби и да играе. Ако обаче не е готов, не е изключено Дани Кики да действа в средата на терена до Васил Панайотов.

Треньорът Илиан Илиев иска да сглоби възможно най-боеспособен тим, който да отговори на агресията и пресата на  Локо. Основната цел пред моряците ще е да блокират мощната офанзивна игра на смърфовете. Трябва да се отбележи, че пловдивчани влизат в мача като най-резултатния тим в елита с 33 попадения.

Черно море обаче е сред най-добрите в защита, като е допуснал 11 гола - колкото Левски. По-малко има само Лудогорец (4). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки