Сензациите в пресата: ЦСКА в битка с Левски и Лудогорец за национал

Славия продава двама през зимата, Арда без Спас Делев срещу Ботев Пд, Пазарджик готви ад за ЦСКА 1948 и още..

Сензациите в пресата: ЦСКА в битка с Левски и Лудогорец за национал

Сензациите в пресата днес, вторник, 29.10.2019 година:

„Меридиан Мач“: ЦСКА рестартира офанзивата за Минчев
ЦСКА ще направи нов опит да вземе младата звезда на Черно море - Мартин Минчев, научи „Меридиан Мач“. Червените“ се пробваха да вземат 18-годишното крилото, което стигна и до мъжкия национален отбор през лятото, но до сделка не се стигна. Тази зимна пауза ЦСКА ще рестартира офанзивата за привличането на „Армията“ на най-големия талант в родния футбол. Според запознати основният коз на „червените“ ще бъде оферта, в която ще има клауза, според която Черно море ще запази солиден процент от правата на Мартин Минчев при бъдещ трансфер. Припомняме, че в последно време ЦСКА осъществи няколко солидни продажби зад граница, от които прибра около 10 000 000 евро. Това показва, че клубът е стабилен на международния трансферен пазар и реално има добри шансове евентуално да продаде Минчев зад граница на много по-висока цена от тази, за която Черно море би успял. При всички положения обаче една сделка между ЦСКА и „моряците“ за крилото ще стане трудно, защото към играча има интерес и от Левски, и от Лудогорец, а отделно Черно море няма лесно да се раздели с таланта си.

"Тема Спорт": Славия продава двама през зимата

Славия почти сигурно ще се раздели с двама от основните си футболисти през зимата, разбра "Тема Спорт". Ръководството на белите вече работи по изходящи трансфери, с които да вкара свежи средства в клубната каса. Доскоро столичани още разчитаха на средствата от участието си в евротурнирите. В Славия са на мнение, че двама или най-много трима може да бъдат продадени при добри оферти, без това да се отрази сериозно на качеството на отбора. Сред спряганите за изходящи трансфери са Георги Йомов, Радослав Кирилов, Андреа Христос, Янис Карабельов и вратарят Антонис Стергиакис. Засега няма нищо конкретно, но интерес не липсва, споделиха от "Овча купел". Спортно-техническият щаб и ръководството на столичани са на мнение, че в момента отборът разполага с голяма група, така че е възможно и да има освободени футболисти.

„Тема спорт“: Арда без Спас Делев и срещу Ботев в Пловдив

Нападателят на Арда Спас Делев ще пропусне и гостуването на Ботев Пловдив. Мачът в Коматево е утре от 16:00 часа. Играчът вече поднови занимания с кърджалийци, но все още не е готов на сто процента. Старши треньорът Стамен Белчев не иска да рискува с включването му, за да не настъпят усложнения, и ще изчака и този кръг. Очаква се Делев да е на линия за домакинството на Царско село на 7 ноември на "Лаута". Пред старши треньора Стамен Белчев няма други сериозни кадрови проблеми. Отборът заминава за лагер в района на Пловдив днес. Арда е на точка зад шестия Славия и амбицията на тима е да успее да намери място в горната половина на класирането.

„Меридиан Мач“: В Пазарджик готвят ад за ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 върна самочувствието си с побой над Нефтохимик, но сега му престои ново предизвикателство. „Червените“, които изпитват сериозни проблеми в гостуванията си, сега ще трябва да търсят 3 точки на доста неприятен терен - Пазарджик. Вчера комисия на БФС реши, че стадион „Георги Бенковски“ отговаря напълно на условията и на него ще може да се играят мачове от Втора лига. Така още в четвъртък Хебър ще посрещне у дома ЦСКА 1948. Според запознати феновете на новаците готвят ад за гостите, след като се сложи край на мъките им да подкрепят любимците си в Брацигово. Както е известно, съоръжението в Пазарджик не отговаряше на условията за професионален футбол и се наложи спешен ремонт. Обновена бе централната трибуна, както и терена. Строителните дейности обаче няма да спрат до тук. Целта е стадион „Георги Бенковски“ изцяло да се превърне в модерно съоръжение. Двубоят с ЦСКА 1948 е в четвъртък от 13,30 часа. Въпреки този ранен час се очаква на трибуните да има над 2000 зрители, които да тормозят до дупка гостите.

Невиждано: Хебър би Арда (ВИДЕО)

Синът на Любослав Пенев – Николас, донесе историческия успех

Безмилостен Левски размаза Арда на "Герена"(ВИДЕО)

"Сините" вкараха цели четири гола на противника си

Станислав Иванов: Не е вярно, че съм се разбрал с ЦСКА

„Трябва да се знае, че съм футболист на Арда“

Официално: Берое и Янтра с най-солени глоби от БФС

Вижте всички решения на Дисципа

Пирин пусна билетите за мача с Арда

„Орлетата“ подканят привържениците си за подкрепа

Глобиха най-солено Локо Пд след кръга в елита

Наказаха играч на Марек за 12 мача, вижте всички решения на Дисципа

Ивайло Петков: Арда ще продължи да залага на млади български играчи

Вижте интервю със спортния директор

Ботев Пд с най-солени глоби след кръга, Левски отнесе 3 бона

Вижте всички решения на Дисципа

В Стара Загора: Берое и Арда закриват кръга

Мачът стартира в 21:15 часа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки