РАДОСТ В "ЧЕРВЕНО"! ЦСКА се развихри, смаза Етър (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Армейците" с 4 гола за 18 минути след почивката

РАДОСТ В "ЧЕРВЕНО"! ЦСКА се развихри, смаза Етър (ВИДЕО+СНИМКИ)

ЦСКА записа разгромна победа с 4:0 като гост на Етър в двубой от 14-ия кръг на efbet Лигата. Това бе първи успех за Милош Крушчич начело на столичани, а в двубоя на ст. „Ивайло“ дебютни попадения с екипа на ЦСКА отбелязаха Вив Соломон-Отабор и Петър Занев.

През първото полувреме „болярите“ имаха по-добрите възможности да открият резултата, но двата тима излезнаха на почивка при нулево равенство. В 54-ата минута Здравко Илиев бе изгонен за втори жълт картон, след което доминацията на гостите стана пълна и те в рамките на 18 минути отбелязаха четири гола. Евандро откри резултата в 63-ата, а пет по-късно Али Соу се разписа за 2:0. Отабор покачи на 3:0 в 74-ата, а крайният резултат оформи капитанът на ЦСКА Занев след отлично изпълнен фаул.



След успеха ЦСКА има вече 25 точки в актива си, но изостава сериозно от лидера Лудогорец, който е с 36. Етър остава девети с 14 точки.



Етър започна добре двубоя и в 4-ата минута бе близо до откриване на резултата. Крум Стоянов бе изведен отляво, след което топката бе продължена към Боджадж, който бързо нанесе техничен удар, но кълбото премина малко над напречната греда.

През следващите минути липсваха чисти положения, а първият точен удар отправи Евандро в 21-ата минута на двубоя.



Добър фаул изпълни Станоев в 30-ата, но Бусато внимаваше и изби в корнер.

В края на полувремето и двата тима се активизираха в атака. В 41-ата Боджадж преодоля Албентоса и пусна по земя към включващия се отдясно Дани Младенов, който обаче от линията на наказателното поле би неточно. Малко преди края на полувремето Вив-Соломон Отабор имаше най-чистото положение за ЦСКА, но би във вратаря.

В началото на второто полувреме Али Соу бе изведен добре от Пламен Гълъбов, но не овладя добре топката и Иванов излезе да избие.



В 54-ата Здравко Илиев получи втори жълт картон и бе изгонен, което повлия сериозно на играта и на двата тима.

ЦСКА започна да действа все по-настойчиво в предни позиции и резултатът не закъсня. При центриране от корнер в 63-ата Албентоса нанесе добър удар, който Иванов отрази ефектно с една рък.а Нямаше обаче кой да спре Евандро, като бразилецът се разписа на празна врата за 1:0.



Само пет минути по-късно Али Соу се възползва от слабо върната топка към Иван Иванов, остана сам срещу Христо Иванов и с точен удар удвои аванса на своя тим.

Вив Соломон-Отабор завърши многоходова комбинация на гостите в 74-ата с точен удар, вратарят Христо Иванов не успя да реагира навреме и за трети път в мача трябваше да вади топката от мрежата, а в 81-ата разгромът стана пълен, след като и Петър Занев се записа сред голмайсторите. Капитанът на ЦСКА изпълни много добре фаул, стреля силно в далечния на вратаря ъгъл, Иванов успя да играе с топката, но не и да спаси – 4:0.
--------------------------------------------------------------------------------------

Етър - ЦСКА 0:4
0:1 Евандро (63)
0:2 Али Соу (68)
0:3 Отабор (74)
0:4 Занев (81)

90+2 Край на двубоя!
90 Две минути добавено време.
90 Румен Руменов е заменен с Никола Колев, Отабор излиза от ЦСКА, а на негово място в игра е вкаран Смоленски.
86 Жеферсон заменя Евандор в ЦСКА, а в Етър Боджадж е заменен за Ивайло Димитров.
83 Жълт картон за Дюлгеров.
82 Смяна в Етър, излиза Даниел Младенов, влиза Станислав Ковачев.
82 Тони Уот заменя Али Соу.
81 ГОООООЛ! И Занев се разписва!!! Капитанът на ЦСКА изпълни отлично фаул, вратарят Илиев успя да играе с топката, но ударът бе прекалено силен и кълбото влезе в мрежата за четвърти път.

79 Жълт картон за Христофор Хубчев.
74 ГОООЛ! Отабор бележи! Многоходова атака на гостите, която е завършена перфектно от Отабор, който бележи и първия си гол в efbet Лига за ЦСКА.
71 Жълт картон и за Тиаго.
69 Жълт картон за Боджадж.
68 ГОООЛ! Али Соу наказва за втори път домакините!
Станоев върна слабо към Иван Иванов, Али Соу се възползва и открадна топката, след което нямаше проблеми да прати в мрежата, останал сам срещу вратаря
63 ГОООЛ!!! Евандро открива резултата!!! Топката бе центрирана от корнер, Албентоса нанесе много добър удар, но Христо Иванов успя да избие с една ръка, но Евандро бе добре позициониран и бързо направи добавка с глава, вкарвайки в опразнената врата.

62 Лекарският екип превърза главата на Бусато, който все пак ще успее да продължи двубоя.
60 Пас по земя за Иван Стоянов, Бусато обаче успя да излезе навреме и да избие, последва добавка на Румен Руменов, но отново Бусато се намеси и опази мрежата си суха. При спасяването Бусато получи травма.
59 Пропуск на ЦСКА! При центриране отляво Евандро и Антов не се разбраха, Евандро успя да отправи удар с глава, а топката мина встрани от левия страничен стълб.
57 Центриране на Али Соу отдясно, топката обаче не беше удобна за Отабор, който прати над вратата.
54 Здравко Илиев получава втори жълт картон и Етър остава с 10 човека.

51 Играта е временно прекъсната заради дима от пиротехника на феновете на стадиона. Действията на терена са подновени след по-малко от минута.
49 Страхотен извеждащ пас на Гълъбов за Али Соу, но нападателят на гостите не си поведе добре и Христо Иванов излезе да избие топката в корнер.
48 Добра атака на ЦСКА, която спира след грешен пас на Пинто.
46 Начало на второто полувреме.
45 Край на първото полувреме.

44 Силен удар на Вив Соломон-Отабор от около 12-13 метра, но стреля в стража ма Етър, който спаси лесно.
41 Пропуск! Боджадж преодоля Албентоса, видя включващия се отдясно Даниел Младенов, пусна по земя, Мазику не успя да избие, а Младенов стреля неточно от границата на наказателното поле.
37 Занев получи жълт картон, спирайки непозволено Боджадж.
34 Хаос в пеналта на ЦСКА, но Боджадж е фаулирал Албентоса и играта е спряна.
32 Жълт картон за Пламен Гълъбов.
30 Удар на Станоев от фаул, прати над стената, Бусато внимаваше и отклони с плонж в корнер.
27 Али Соу отклони с глава топката към Отабор, който загуби лесно от Крум Стоянов.
25 Нов жълт картон, този път за Здравко Илиев.
22 Жълт картон за Станоев.
21 Първи точен удар в мача, отправя го Евандро, но без да затрудни Христо Иванов.
15 Без точни удари в първия четвърт час.
14 Засада на Евандро.
11 Отабор губи топката след сблъсък с бранител на Етър.
8 Удар с глава на Дюлгеров минава над вратата.
4 Шанс за Етър! Отлично извеждащо пдаване за Крум Стоянов отляво, той напредна в половината на ЦСКА  иизведе Боджадж, който веднага нанесе техничен удар, за щастие на гостите топката мина малко над напречната греда!
2 Засада на Али Соу.
1 Начало на двубоя!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки