"София Спорт" записа две победи над ЦСКА 1948

Малките таланти на Йордан Димитров изиграха отлични мачове като гости

"София Спорт" записа две победи над ЦСКА 1948

Отборите на "София Спорт" (родени 2009 и 2010 година) записаха две победи над връстниците си от ЦСКА 1948 в контроли. Малките таланти на един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров, оказаха много силна игра при гостуванията си на терена на ВВТУ.

Първи на терена излязоха малчуганите, родени през 2010 година. В състава на "София Спорт" успешен дебют направи привлеченият от ЦСКА нападател Йоан Крумов. Той отбеляза един от головете за победата с 3:1, като остави много добри впечатления с играта си. На вратата дебют през втората част на мача направи Симоне Недялков. Освен Крумов, автори на другите два гола станаха капитанът Ясин Сали и Йоан Първанов. Сали асистира за попадението на Първанов, а освен това на два пъти разтресе гредите.

При батковците (родени 2009 година) превъзходството на "София Спорт" бе още по-голямо и логично се стигна до победа с 3:0. Головете във вратата на ЦСКА 1948 вкараха Денислав Пейчев и Георги Сапунджиев - 2. Присъстващите членове на клубната управа отчетоха добрата форма на двете формации, въпреки прекъсването на първенството заради местните избори.

"Доволен съм от показаното, продължаваме да работим в правилната насока. Новите попълнения в набор 2010 ще ни бъдат от полза и ще вдигнем нивото си", коментира след мача Йордан Димитров. Соченият за един от най-перспективните ни млади треньори по футбол е част от щаба на кандидата за кмет на Район "Вързаждане" в София Савина Савова. В неделя тя е на балотаж, като има преднина от около 2500 гласа на своя конкурент от Дъ Бъ Васил Кънев. 

 

СОФИЯ СПОРТ (2010): Сава Чиликов, Александър Върбанов, Велян Колев, Андрей Стоянов, Йоан Първанов, Михаил Добриянов, Ясин Сали, Валери Буюклийски, Мартин Миладинов, Симоне Недялков, Йоан Крумов

СОФИЯ СПОРТ (2009):
Стилиян Пъдарев, Адриан Емилов, Сава Фурнигов, Огнян Николов, Денислав Пейчев, Мартин Люнчев, Георги Сапунджиев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки