Любо Пенев изчаква с решението дали да се кандидатира за БФС

Борислав Михайлов продължава да е шеф на централата според Търговския регистър

Любо Пенев изчаква с решението дали да се кандидатира за БФС
Миналогодишният кандидат за президент на БФС Любослав Пенев все още не е решил дали да се пробва отново и на предстоящия през пролетта конгрес.
 
Според информация на "Тема спорт" той изчаква първо да се назначи дата, а след това да види как ще се организира самият конгрес.
 
Вчера се появи публикация, че Пенев е провел разговор по телефона с Димитър Бербатов с цел да се обсъди евентуално тяхно сътрудничество в БФС. Любо е казвал, че вижда в Бербатов потенциал да участва в управлението.
 
Отделен е въпросът дали Пенев изобщо ще се кандидатира. А и екснападателят на Манчестър Юнайтед в момента предпочита да кара треньорски курсове.
 
Конгресът ще се проведе след баражите за Евро 2020, които ще се играят на 26 и 31 март. Така следващият президент на БФС ще бъде избран най-рано през април 2020-а.
 

Справка на "Тема спорт" показа, че в Търговския регистър представител на централата все още се води Борислав Михайлов. Дори не са направени и постъпки за вписването на Михаил Касабов като временен президент. А преди да се направи промяната в регистъра, няма как да се свика Изпълком, който да насрочи конгрес. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки