Клоп: Все още трябва да се учим и да ставаме по-добри

Имаше и неща в играта ни, които не ми харесаха, допълни спецът

Клоп: Все още трябва да се учим и да ставаме по-добри
Водачът в Премиър лийг Ливърпул изстрада трите точки при гостуването си на Астън Вила.
 
"Червените" направиха късен обрат, за да спечелят с 2:1, а мениджърът Юрген Клоп призна, че не е напълно доволен от видяното на "Вила Парк". Германецът коментира и дали смята за реалистично отборът да завърши сезона в елита на английския футбол без нито едно поражение.
 
"Невъзможно е, ако играем по начина, по който играхме до допуснатия гол. Сякаш ни липсваше настройката, необходима за победа. По-скоро ми се струва нереалистично да завършим без загуба, но ако трябва да съм честен, ние и не мислим за това. Всичките ни мисли са съсредоточени към следващия мач", сподели Клоп.
 
"Все още трябва да се учим и да ставаме по-добри. Понякога е нужно да получим удар, за да знаем как да реагираме. Астън Вила наказа малките ни грешки. Не казвам, че не сме заслужили победа, но имаше и неща в играта ни, които не ми харесаха.
 
Ако трябва да се посочи един отбор, който е заслужавал трите точки, това е Ливърпул. Но си представям и разочарованието на Вила, защото те играха много добре и също можеха да вземат нещо от мача", добави наставникът на мърсисайдци.
 
Ливърпул има 10 победи и 1 равенство до момента. В следващия кръг тимът на Клоп приема шампиона Манчестър Сити.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки