Жеферсон: Трябва да спечелим трофей

Този сезон вече вкарах два гола, а преди това в цялата си кариера имах само един, разкри футболистът

Жеферсон: Трябва да спечелим трофей
Левият бек на ЦСКА Жеферсон говори пред бразилското издание Lance след успеха с 4:0 над Етър. Поводът бе, че бранителят премина кота 50 по мачове за армейците. Той има 51 участия, от които 38 в елита, 3 за купата и 10 в Лига Европа.
 
"Много съм радостен, че достигнах тази бройка. 50 мача за един и същи отбор, особено в днешния футбол, е нещо, на което трябва да се радваш. Сега трябва да работя още по-здраво, за да постигнем още повече неща с клуба и да спечелим трофей", каза Жеферсон.
 
"Моята цел е да продължа еволюцията в професионален план в ЦСКА. Искам да правя добри мачове и да радвам феновете. С всеки изминал ден се адаптирам все по-добре към футбола тук - както физически, така и тактически. Искам да добавя и трофеи към престоя си в ЦСКА", допълни Жеферсон.
 
"Смятам, че през последната година ми се случиха доста позитивни неща. Този сезон вече вкарах два гола (за първенството и в ЛЕ), а преди това в цялата си кариера имах само един.
 
Чувствам се все по-добре на терена с моите тактически задачи. Това си пролича и с факта, че вече имам повече възможност и вкарвам голове. Искам да помагам на отбора - и в защита, и при граденето на атаките, и в нападение с асистенции или голове", каза още Жеферсон, който в последно време е резерва на Брадли Мазику.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки