Джарета: Имаме сметки за разчистване с Черно море

Искам пак да видя огън в очите на играчите, както срещу Етър, заяви спортният директор

Джарета: Имаме сметки за разчистване с Черно море

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета го­вори за "Тема Спорт" преди утрешната визита на армей­ците срещу Черно море. Ита­лианецът коментира както двубоя на "Тича", така и успеха с 4:0 над Етър в миналия кръг.

"Помним добре какво се слу­чи срещу Черно море на "Ар­мията". Тогава играхме лошо и сега е време за реакция. Имаме сметки за разчистване с този отбор и трябва да отговорим на онази загуба. Пределно наясно сме, че Черно море е много корав състав, който се бори за всеки сантиметър на терена. Но без значение от опонента ние трябва да пока­жем пълния си потенциал. Не­обходимо е да се хвърлим здра­во в мача от самото начало. Това ще е ключово за успеха. Не бива да влизаме отпуснато в срещата", каза Джарета.

"Имахме трудности през сезона, но вярвам в отбора и в този момент не бих заменил играчите ни за други. Поехме глътка въздух с победата над Етър. Беше важно да победим, след като преди това бяхме загубили две поредни гостува­ния. Доволен съм от начина, по който подходихме към дву­боя, футболистите бяха концентрирани през цялата сре­ща. Видях огън в очите им и се надявам да видя същото и сре­щу Черно море", допълни Джа­рета.

"Като изключим успеха, дру­гото, което най-много ме рад­ва, е, че не допуснахме гол сре­щу Етър. Беше много важно да действаме стабилно в защи­та и да се позиционираме пра­вилно. По начина, по който тренирахме преди онзи дву­бой, видях, че футболистите са готови да реагират на загу­бите. Сега отново виждам добра работа в заниманията и очаквам добро представяне във Варна", каза още Джарета.

Той говори и за Али Coy, кой­то счупи каръка с гол срещу Етър: "Когато нападателите не вкарват, винаги отнасят много критика. Но Coy има отличен характер. Той е млад, но вече е натрупал опит. Той знаеше, че голът ще дойде, защото има качества­та, просто понякога попадаш в дупка. Вярваме много в него. Той е полезен не само на тере­на, но и като присъствие в съблекалнята, защото е доста позитивен и е професиона­лист за пример", посочи още Джарета.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки