Джарета: Имаме сметки за разчистване с Черно море

Искам пак да видя огън в очите на играчите, както срещу Етър, заяви спортният директор

Джарета: Имаме сметки за разчистване с Черно море

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета го­вори за "Тема Спорт" преди утрешната визита на армей­ците срещу Черно море. Ита­лианецът коментира както двубоя на "Тича", така и успеха с 4:0 над Етър в миналия кръг.

"Помним добре какво се слу­чи срещу Черно море на "Ар­мията". Тогава играхме лошо и сега е време за реакция. Имаме сметки за разчистване с този отбор и трябва да отговорим на онази загуба. Пределно наясно сме, че Черно море е много корав състав, който се бори за всеки сантиметър на терена. Но без значение от опонента ние трябва да пока­жем пълния си потенциал. Не­обходимо е да се хвърлим здра­во в мача от самото начало. Това ще е ключово за успеха. Не бива да влизаме отпуснато в срещата", каза Джарета.

"Имахме трудности през сезона, но вярвам в отбора и в този момент не бих заменил играчите ни за други. Поехме глътка въздух с победата над Етър. Беше важно да победим, след като преди това бяхме загубили две поредни гостува­ния. Доволен съм от начина, по който подходихме към дву­боя, футболистите бяха концентрирани през цялата сре­ща. Видях огън в очите им и се надявам да видя същото и сре­щу Черно море", допълни Джа­рета.

"Като изключим успеха, дру­гото, което най-много ме рад­ва, е, че не допуснахме гол сре­щу Етър. Беше много важно да действаме стабилно в защи­та и да се позиционираме пра­вилно. По начина, по който тренирахме преди онзи дву­бой, видях, че футболистите са готови да реагират на загу­бите. Сега отново виждам добра работа в заниманията и очаквам добро представяне във Варна", каза още Джарета.

Той говори и за Али Coy, кой­то счупи каръка с гол срещу Етър: "Когато нападателите не вкарват, винаги отнасят много критика. Но Coy има отличен характер. Той е млад, но вече е натрупал опит. Той знаеше, че голът ще дойде, защото има качества­та, просто понякога попадаш в дупка. Вярваме много в него. Той е полезен не само на тере­на, но и като присъствие в съблекалнята, защото е доста позитивен и е професиона­лист за пример", посочи още Джарета.

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки