Турицов тръгва с отбора, Юрич е аут и за „Тича"

Жанио Бикел вече се готви в Панчарево, но по индивидуа­лен план

Турицов тръгва с отбора, Юрич е аут и за „Тича"

Десният бек на ЦСКА Иван Турицов вече тренира наравно с отбора, след като близо ме­сец се възстановяваше от кон­тузия в коляното. Браните­лят ще пътува за визитата на Черно море и ще попадне в групата. Той обаче по-скоро ще остане резерва, тъй като щабът не иска да рискува със здравословното му състояние. Така за 3-та поредна среща се очертава титуляр отдясно в защита да е Пламен Гълъбов. Централният бранител бе преквалифициран, тъй като и втората опция отдясно - Бикел, е с травма. А Стойчо Ата­насов очевидно вече не се разг­лежда като вариант за официалните мачове.

За разлика от Турицов друг контузен - Томи Юрич, още не е готов за игра. Той продължа­ва работата си по индивиду­ална програма при кондиционния треньор Кирил Динчев. На този етап австралиецът не е започнал пълноценни натовар­вания. Таранът страда от кон­тузия в прасеца. Юрич е в лаза­рета от близо месец.

Жанио Бикел вече се готви в Панчарево, но по индивидуа­лен план. Надеждите са той да е на линия за домакинството срещу Лудогорец на 1 декемв­ри. Все още обаче е рано да се прогнозира с пълна сигурност кога ще се завърне на терена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки