Сензациите в пресата: Топ реализаторът на ЦСКА увисна с 4 жълти картона

Феро предлага договор за 3 г. на любимия си ултрас, Левски усилено търси съперник за контрола

Сензациите в пресата: Топ реализаторът на ЦСКА увисна с 4 жълти картона

Най-интересните теми в българския печат днес, 6 ноември:

 

„Тема спорт”: Топ реализаторът на ЦСКА увисна с 4 жълти картона

 

Водещият реализатор на ЦСКА Евандро да Силва вече виси с жълти картони. Интересното е, че офанзивният играч е единственият с потенциална санкция, докато дефанзивните състезатели нямат сериозни проблеми с картоните. На "Тича" Евандро получи 4-ия си от началото на сезона и при нов ще бъде наказан за една среща. От началото на сезона южноамериканецът има 8 попадения в елита и 3 в Лига Европа. Другите санкционирани вчера са с доста по-малко картони - Coy, Малинов и Пинто имат по 2, а Жеферсон и Мазику бяха декорирани за първи път. С по 3 картона пък са Кери и Тиаго.

За двубоя със Славия в събота от 17:30 часа треньорът Милош Крушчич вече ще има дилема за десния бек. Турицов, който остана резерва вчера, ще може да стартира, така че ще се избира между него и Гълъбов. По-добро се очаква да е състоянието и на Кери, който вчера бе извън 18-те, но той пак няма да е титуляр. Ирландецът боледуваше от вирус и не е бил в оптимална кондиция.

 

„Меридиан мач”: Феро предлага договор за 3 г. на любимия си ултрас

 

Старши треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов пожела да задържи за дълго най-големия си любимец. Става дума за младока Димитър Тонев, кой е твърд титуляр за „канарчетата", откакто Феро пое поста. Халфът е известен в клуба като голям фен и дори ултрас на Ботев, който преди да заиграе в първия отбор, е гледал от агитката всеки мач на „жълто-черните". По настояване на Спасов ръководството на Ботев е предложило на Димитър Тонев договор за 3 години. Очаква се младокът да подпише до края на другата седмица.

Това решение на Феро е първо от този характер. Той все още умува дали клубът за предложи нови контракти на четирима основни футболисти, които са обвързани с Ботев до края на настоящия сезон. Става дума за Лазар Марин, Радослав Терзиев, Димитър Пиргов и Филип Филипов. Всички те към днешна дата са титуляри в състава на Ботев, но може да си тръгнат като свободни агенти през лятото.

 

„Тема спорт”: Левски усилено търси съперник за контрола

 

Спортно-техническият щаб на Левски усилено търси съперник за контрола, с която да запълни идващата пауза в първенството заради контролата на националите с Парагвай (14 ноември) и евроквалификацията с Чехия (17 ноември). Дотогава на сините им предстоят два шампионатни двубоя - днес от 15:30 часа срещу Етър и в неделя, 10 ноември, срещу Ботев Пловдив в Коматево.

В част от прекъсванията в първенството сините неизменно правеха кратки лагери в Добринище. Последния път играха и приятелска среща с третодивизионния Пирин Разлог (2:1).

 

Чочев преди Танзания и Азербайджан: Няма слаби съперници

Халфът на Лудогорец остана трети в анкетата "Футболист на годината"

Десподов: Тази награда е огромна чест (ВИДЕО)

"Печеля за трета година, което значи, че има градация в представянето ми", заяви той

Локо София играе контрола с националите до 21 години

Проверката ще е на 21-ви март

Левски ще продължи с победите и след паузата

Вижте подробности

Националите ни с първо занимание преди Танзания

Илиан Илиев вече събра избраниците си на базата в "Бояна"

ЦСКА 1948 се похвали с още един младежки национал

Вижте подробности

Ето кога Билал Бари се връща в игра

Контролата със Спортист (Своге) е в събота

ЦСКА без контрола в паузата на шампионата

Вижте подробности

Крумовград за Гонзо: Вярваме, че ще върне успехите на българския футбол

Вижте какво написаха от клуба

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки