ИЗВЪНРЕДНО: Петричев разкри дали Лудогорец иска звездите на Левски

„Имаме сили да продължим напред в Лига Европа“, каза шефът на „орлите“ преди мача с Еспаньол

ИЗВЪНРЕДНО: Петричев разкри дали Лудогорец иска звездите на Левски

„Нямаме интерес към никой от футболистите на Левски. С интерес четох за това във вестниците, на мен не ми е известно нещо подобно, свикнал съм да чета спекулации и не се учудвам.“

Това заяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев в навечерието на мача срещу Еспаньол в Барселона от груповата фаза на Лига Европа.

"С интерес прочетох във вестниците, че имаме интерес към футболисти на Левски. На мен не ми е известно нещо подобно, свикнал съм да чета какви ли не спекулации, не се учудвам. Нямаме интерес към никой от футболистите на Левски", заяви Петричев.

"Много поуки може да сме си взели, но основната е, че играем срещу отбор, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-силните първенства в света. Имаше нагласа, че едва ли не Лудогорец задължително трябва да бие Еспаньол, и то с разлика, което е доста заблуждаващо - знаем какъв отбор е Еспаньол. Наясно сме, че се изправяме срещу такъв отбор. Свикнали сме към Лудогорец да има сериозни очаквания, защото през годините се надигравахме като равен с равен с доста сериозни отбори. Амбицията при нас я има, можем да постигнем добър резултат, правили сме го много пъти, защо да не го направим и сега.“

„Мисля, че имаме сили да продължим напред в турнира, с оглед на показаните игри до момента. Няма как европейските мачове да ни разсеят в първенството, ние сме традиционен участник. През тази година ще е по-заплетена битката за титлата, казах го вече. Рано е да отписваме който и да е опонент“, допълни той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки